Jump to content

Testicular Momentum

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Testicular Momentum last won the day on August 8 2023

Testicular Momentum had the most liked content!

Reputation

103 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tenger bare en kraftig nok retraktor så jeg kan henge den på slingpacken.
 2. Om du bor i nærheten av Oslo kan du dra på Nordisk fiskeutstyr eller Vak, der finner du alltid en eller annen som er mer en happy å drøfte fluemønster. Pluss at de har gode utvalg så du kan se på eksempler mens de forteller.
 3. Ble ikke noe fisk på meg den helga. Bare ett take hvor jeg hadde alt for mye slækk i lina for tilslag. Men trur dere ikke at den vaket som bare faen i Gudbrandsdalslågen der det tidligere hadde vert jorder når jeg kjørte hjem på søndagen. Men det var ikke forgjeves, da jeg har funnet mange nye spots jeg kunne tenke meg å utforske senere ❤️
 4. Nå tenker jeg å kjøre opp i fjellet nord for Dombås og fiske i de øvre delene av nedbørsfeltet. Der er det både gode vann, og småelv i mellom. Så jeg har litt å velge i. Om det blir ræva så får jeg i det minste øvd meg. Også blir det fredag til søndag i stedet.
 5. Hvor mange dager etter sånn turboregn pleier det å ta før vannet stabiliseres og synker litt? Det har kanskje litt å si hvor høyt i vassdraget man er? Faen ass, har kun fått en fisketur i år pga. flytting og oppussing med to småunger og ny jobb. JEG ER SÅ SINNSYKT KLAR! Holder på å implodere, jeg tar med #8 stanga om jeg må 😭
 6. Kjørte ned på Nordisk og fikk svar på dette. Begna var visst en skikkelig dårlig ide denne uken. Ble anbefalt å komme meg litt høyere i fjellet til småelver om jeg absolutt måtte fiske ørret i elv nå. Da vanker det nok en signifikant lengre kjøretur, til nærmere dovre. Men er bare nødt å fiske når jeg kan som småbarnsfar. Har på følelsen at denne turen blir enten helt super, eller helt håpløs, ingen mellomting.
 7. Hei godfolk, jeg har tenkt meg å sjekke ut Begna nedenfor Valdres i slutten av neste uke. Men ser det skal bli skikkelig drittvær i starten av uka. Det blir sikkert flom og greier de dagene, men jeg er litt for uerfaren til å vite hvordan dette vil påvirke fisket i dagene etterpå. Kan det bli bra eller ville dere dratt litt sørover i stedet? Jeg bor i Oslo og er villig til å kjøre 2-3 timer, tar med telt og skal overnatte et par dager. IMG_0192.webp
 8. Nå må det være lov å innrømme at jeg er misunnelig.
 9. Skrelle fluer som jeg kaller det. Liker å bruke disse:
 10. Regner med å kjøre fra Kalbakken i Oslo mellom kl 14 og 16.
 11. Sort nok @Truls? TMC102Y #15 Med cdc og belly hair. Så at jeg hadde noe nesten kanelbrunt belly hair også Lurer på om jeg skal roe ned mengden cdc et hakk på disse.
 12. Jepp, nå har jeg en visjon for vårfluer. Fikk også lagd sorte med deer belly 👌
 13. Ja jeg og! Gleder meg ikke til å gi et ansikt til brukernavnet mitt dog. 😅 Lite visste jeg at jeg skulle ende opp med å møte folk herifra da jeg lagde kontoen. Og @Eirik Rusten ser ut til at jeg får lånt meg en bil alikevel, så da er det i orden.
 14. Nice! Jeg har ikke noe kanel cdc eller hår. Men jeg har noe sort cdc og noen sorte deer belly hair, den lappen med belly hair har veldig fine hår faktisk. Det blir jo interessant å prøve, kan tenkes de spriker litt vel hardt under tråden. Kanskje man kan bruke litt sort foam for å få lagt håra litt ned, som på en balloon caddis. Hva tenker du om fargen på kroppen på disse? Er de ofte like vingen, eller er det mer kontrast?
×
×
 • Create New...