Jump to content

Testicular Momentum

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Testicular Momentum

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er quizen fluefiske relatert? Eller er det alt mulig?
 2. Har Alta 2.0 Wading Boot Vibram fra Guideline. Har traska noen mil i de på stenete skogsstier, kjempe comfy.
 3. Har et par, men har kun brukt de en gang. Og den elva var det vadeforbud i. Men føyk nå rundt i de på land i 10 timer. De var skikkelig comfy syntes jeg. Hvordan de holder under vann derimot, det vet jeg desverre ikke enda.
 4. Nordmarka har ørret basically overalt. Men har ikke noe erfaring med fluefiske der enda . Om du har utstyr som kan rollcaste greit så ville jeg tatt det med, da det er ikke så mange plasser med rom for bakkast.
 5. Bruker clinch, men er totalt nybegynner. Har bare fått en fisk på flue, var en laks og da brukte jeg noe større som hadde en (kreh) loop knot. MEN clinchen har holdt flua på gjennom alle gangene jeg fester meg i buskas og røsker den løs.
 6. Ligger ikke skittfiske i Sandefjord? Kanskje ikke ren fluesjappe, men virker jo som en ganske massiv sportsfiskeforetning. Sikkert noen ansatte der med lidenskap for fluefiske også.
 7. Syntes den redington behemoth snella ser veldig interresant ut, har hørt mye godt om den. Den ligger også rundt 13 hundre spenn.
 8. Det er godt å høre folkens! Er det noen genrellle tips til hva jeg burde ha i boksen nå utover høsten i marka? Har for det meste streamere til sjøen samt tanglopper. For eksempel fem essensielle høstfluer.
 9. Hei er nybegynner og alt jeg leser sier at man skal bruke 3-5er stenger oppe i marka. Har bare en 7er stang, og kommer ikke til å ha 4/5er før neste sesong. Men tenker å ta en tur opp i marka(Oslo), er det håpløst å bruke så kraftig utstyr der oppe, eller er det bare sånn at det er litt kjedelig å kjøre mindre fisk på utstyret? Har både flytesnøre og fast intermediate. Er det noe jeg kan bruke slikt utstyr til i marka?
×
×
 • Create New...