Jump to content

Testicular Momentum

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Testicular Momentum last won the day on June 12

Testicular Momentum had the most liked content!

About Testicular Momentum

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Testicular Momentum's Achievements

 1. Den #8ern elsker tydeligvis liten fisk! Det er min erfaring også
 2. Hehe, nei det finnes faktisk intermediate bombarda dupp. De funker vel mer som en slags kastevekt for å fiske fluer på spinnstang enn en nappindokator. Sikkert flott om du vil slenge streamer eller nymfer 100 meter ut.
 3. @Roaas Jeg fikk kopiert den, med de likeste materialene jeg hadde for hånd. Ble vinger av ei whiting ginger nakke, og lysere ben. Den dro jeg min aller første tørrfluefisk på, en fin harr på 3-400g. Som jeg kakka, for jeg hadde aldri smakt harr før, kjempe godt! Tusen takk!
 4. Det er en Hardys Coastal Flats line, Slow Intermediate også er det teknisk sett klasse #7 men det er tyngre en et middels #8 snøre. Tror lina er tenkt for ultrastive kyststenger, har #8 liggende også men #7 snøret kaster bedre syntes jeg.
 5. Nå trenger jeg ikke fiske ørret med #7 stanga lengre. Håper å få fuktet sakene før jeg drar opp i femundsmarka i Juli, har jo et par småunger som driver morra til vanvidd i blant. Var til og med 40% avslag på stanga og greier.
 6. Den var skikkelig fet, tror jeg skal kopiere den altså. Mangler kanskje bare oransje foam og fasanfjær med ledd. Også navnet da, kjempe artig. Om jeg ikke får fisk kan jeg holde den opp å skrike til den "You're not my real dad!"
 7. Har sett gjedde på 6 kilo bli tatt med vanlig 0,20 snøre under ørretfiske, så man kan jo ha flaks i blant. 😁 Har hørt at noen bruker skikkelig tykk fluorkarbon som bite-fortom også, har du noe erfaring med det?
 8. Mistenker at dette skremte den fisken.
 9. Var en tur i østmarka i går. Da jeg skulle rigge opp og strekke ut lina litt, så klarte jeg å rive av den første meteren av lina med loopen. Heldigvis har jeg øvd på knuter når jeg sitter å glor hjemme, og klarte lage en nail-knot med en kvist. Dermed var fisketuren reddet, ikke at jeg fikk noe
 10. Eller så kan du feste svømmeføtter på et skaft så du kan padle med de.
 11. Om alle nakkene dine er tomme for fjær når du dør, da har du spart penger.
 12. Hei, jeg er også en nybegynner uten venner med samme interesser. Så jeg kunne tenkt meg noen å ta noen dagsturer med fremover. Har ikke fått fisket så mye, siden jeg har fått to småbarn rett før jeg ble bitt av basillen, så det har blitt mer fluebinding enn faktisk fiske. Jeg bor i Oslo, Kværnerbyen og er ivrig. Send PM om det er interessant.
 13. Har sett denne på FB, er dette grunn til optimisme?
 14. Ja riktig, jeg trenger jo bare en til smått nå, siden jeg har en svær og en litt mindre som sikkert hadde funket om hårene ikke var så korte. Hadde tenkt å bestille en sånn en til 25$. Men så er det jo 40$ shipping fra over atlanteren om dagen, så det gidder jeg ikke.
 15. Hei hei, i disse tider vi ikke kan gå i fluesjappa selv å titte. Er det noen som kan anbefale en hair stacker til hår ment for comparaduns og slikt fra størelser 12-14 og nedover til 18-20? Har en renzetti large men også en loon zippy small, men de de små korte hårene bare velter ut og det er DRIT irriterende Takker
×
×
 • Create New...