Jump to content

Testicular Momentum

Members
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Testicular Momentum last won the day on October 26 2021

Testicular Momentum had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fant en haug med EP materialer til 50-60% rabatt. Så nå benyttet jeg sjansen til å kjøpe inn litt forskjellig, gleder meg.
 2. Personlig tror jeg at jeg kommer til å behøve sånn bæremeis sekk med plexiglass forran ungen til neste sesong.
 3. Ja riktig, fikk med meg et par pakker av de også. Så nå har jeg 24 A4 sider med "foam" i vanlige tertiærfarger + sort og hvitt. Kjøpte også en limpistol for å lage noen smeltelims zonkere. Jeg syntes det var vanskelig å fordele limet på jevn måte, men slenger opp noen bilder når jeg får det til skikkelig tenker jeg.
 4. Siden fluebindeselskapene vet å ta seg betalt så kom jeg over disse: Dette er da "mega piperensere" Hver pakke har 2 stk av 90 cm, av helt fin fuskepels. Fant dem på salg på nettbutikken til panduro hobby for 20 kr stk. Har både puttet det i streamere og tørrfluer foreløpig. Er det noen som vet noen kule alternative kilder til materialer? Jeg syntes at de små pakkene med klistre-på øyne også virker svært overpriset.
 5. Takker så mye! Hva tenker du på? Ingen plast her, bare tråd i forskjellige farger, wire og UV-lim.
 6. Har noen nyere fra de, nå har de "long" størrelser. Da kunne jeg gå ned fra L til ML (Medium Long), da fikk jeg rett passform til lengde.
 7. Har en SA VPT 2.0 på firerstanga mi. Vision Sisu 9' #4 som jeg er veldig fornøyd med. Selv om det var rart i starten, da jeg kun hadde kastet med #7 og #8 intermediate 9-10 meter klumper før (På stenger i de lineklassene i selvfølgelig). Syntes det hjalp mye med denne tabellen fra utsalgsbutikken da jeg skule kjøpe den, da kunne jeg se på stangens anbefalte vekter og sammenligne. Jeg hadde slitt om bare de 8,1g på de første 9,4m var oppgitt, som hadde vert alt for lite. Så det er fint om man i det minste også får med vekten på hele klumpen som man kaster med, som egentlig er 12g på de 13 meterne. Lina er vist for øvrig en halv eller kvart lineklasse for tung, som jeg tenkte var gunstig for en som meg som kjøper sitt første lette og litt raskere oppsett. Lineklasse Klumplengde Total lengde Klumpvekt Gram vekt (AFTM) Gram vekt* WF-2-F 11,9m 30,5m 8g 5,5g WF-3-F 12,6m 30,5m 10g 6,8g WF-4-F 13,0m 30,5m 12g 8,1g WF-5-F 13,4m 30,5m 15g 9,4g WF-6-F 13,4m 30,5m 17g 10,7g WF-7-F 13,7m 30,5m 20g 12,3g WF-8-F 13,7m 30,5m 22,5g 14,3g *Gjelder for de fremst 30' (9,4m).
 8. Trodde dette bare var en inside spøk. Helt til en skjeggete mann i vadebukser kom krypende ut av en busk ved et skogstjern å bøy på oralsex mot to maur str. 16 og litt dry dip. Har også sett folk som selger utstyr og fluer for å finansiere eget forbruk! 😮
 9. Skal prøve å huske å rapportere tilbake. Sånn til sammenligning her hjemme så er den omtrent like stiv som orvis super strong plus i samme størrelse. Har ikke erfaring med stroft, men leser at det er en av de stivere nylon fortommene. Så den er nok noe mykere en stroft.
 10. Ja, har hørt en kan bruke litt større Tsjernobyl eller streaking caddis o.l.
 11. Kult, har en spole 2X SA sighter, det er jo faktisk 0.23. Har ikke prøvd å kaste tørt med fortommen enda, mulig den er litt i lengste laget. Husker ikke helt hvordan jeg bygde den mtp. lengder og seksjoner.
 12. Prøvde det der litt oppe i femundsmarka i sommer. Fikk ikke helt dreisen på det. Har ikke noen 10' #3 stang heller. Har du noen tips til å gjøre dette med en 9' #4, eller er det helt likt men med litt dårligere rekkevidde og følsomhet? Foreløpig er mine mentale notater og være mer villig til å bytte vekt på nederste flue når det ikke skjer noe neste gang.
 13. Teorien med harving er jo at ørreten tar den for en frosk eller ei mus. Har noen mus jeg prøvde i fjor høst, men den kraftige vinden og mørket gjorde musekastingen litt vel vanskelig for en amatør som meg. Håper på å få prøvd en gang i år også, og da håper jeg ikke det blåser så jævlig. Det er nok utfordring med bare mørket!
 14. Artig nok sjekket jeg på prisjakt.no og der fant jeg Hardy Demon 9' #4 nedsatt akkurat 40% på salar sportsfiske, akkurat som min
×
×
 • Create New...