Jump to content

Testicular Momentum

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Testicular Momentum

 1. Ja riktig, jeg trenger jo bare en til smått nå, siden jeg har en svær og en litt mindre som sikkert hadde funket om hårene ikke var så korte. Hadde tenkt å bestille en sånn en til 25$. Men så er det jo 40$ shipping fra over atlanteren om dagen, så det gidder jeg ikke.
 2. Hei hei, i disse tider vi ikke kan gå i fluesjappa selv å titte. Er det noen som kan anbefale en hair stacker til hår ment for comparaduns og slikt fra størelser 12-14 og nedover til 18-20? Har en renzetti large men også en loon zippy small, men de de små korte hårene bare velter ut og det er DRIT irriterende Takker
 3. Kult, tenker å ta med en kompis og lære han litt fluefiske. Jeg har en 7 og en 8 med intermediate snører, så det skal vel passe greit.
 4. Hvor svære fluer ville du lagt deg på om du skal fiske et gjedde i et vann hvor en ikke kan forvente å få større en 2 - 3 kilo? Også gitt at man skulle ut nå på våren?
 5. Noen forskjellige farger med marabou er vel et sikkert valg for streamere. Rimelig er det også.
 6. Når det er sagt så syntes jeg de guideline alta 2.0 vadeskoene er helt fine å traske rundt i kuppert tereng i timesvis med. Har ikke prøvd det på ukes tur enda, men har gjort det på 2 netters tur.
 7. Ser at de har deaktivert komentarer på youtube kanalen sin nå, det er jo ultra suspekt.
 8. Men det er også interessant de de snakker om med lette glassfiberstenger og sånt.
 9. Har ikke prøvd, men han kisen på videone gir meg skikkelig kult vibber og gjør meg skeptisk.
 10. Gratulerer til vinnerene! Skal ikke klage på 22. plass, da jeg kun har fluefisket i 1,5 år. Skal nok klare å score høyere neste gang.
 11. Ja, riktig. Kanskje om jeg koker den bittelitt kan jeg lage spaghetti caddis.
 12. Er quizen fluefiske relatert? Eller er det alt mulig?
 13. Har Alta 2.0 Wading Boot Vibram fra Guideline. Har traska noen mil i de på stenete skogsstier, kjempe comfy.
 14. Har et par, men har kun brukt de en gang. Og den elva var det vadeforbud i. Men føyk nå rundt i de på land i 10 timer. De var skikkelig comfy syntes jeg. Hvordan de holder under vann derimot, det vet jeg desverre ikke enda.
 15. Nordmarka har ørret basically overalt. Men har ikke noe erfaring med fluefiske der enda . Om du har utstyr som kan rollcaste greit så ville jeg tatt det med, da det er ikke så mange plasser med rom for bakkast.
 16. Bruker clinch, men er totalt nybegynner. Har bare fått en fisk på flue, var en laks og da brukte jeg noe større som hadde en (kreh) loop knot. MEN clinchen har holdt flua på gjennom alle gangene jeg fester meg i buskas og røsker den løs.
 17. Ligger ikke skittfiske i Sandefjord? Kanskje ikke ren fluesjappe, men virker jo som en ganske massiv sportsfiskeforetning. Sikkert noen ansatte der med lidenskap for fluefiske også.
 18. Syntes den redington behemoth snella ser veldig interresant ut, har hørt mye godt om den. Den ligger også rundt 13 hundre spenn.
 19. Det er godt å høre folkens! Er det noen genrellle tips til hva jeg burde ha i boksen nå utover høsten i marka? Har for det meste streamere til sjøen samt tanglopper. For eksempel fem essensielle høstfluer.
 20. Hei er nybegynner og alt jeg leser sier at man skal bruke 3-5er stenger oppe i marka. Har bare en 7er stang, og kommer ikke til å ha 4/5er før neste sesong. Men tenker å ta en tur opp i marka(Oslo), er det håpløst å bruke så kraftig utstyr der oppe, eller er det bare sånn at det er litt kjedelig å kjøre mindre fisk på utstyret? Har både flytesnøre og fast intermediate. Er det noe jeg kan bruke slikt utstyr til i marka?
×
×
 • Create New...