Jump to content

Runar Dankel

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Runar Dankel last won the day on July 16

Runar Dankel had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Runar Dankel's Achievements

 1. Takk! Det gjør jeg. Har noen turer på lista de neste ukene hvor jeg håper på tørt og #5'er.
 2. Jaaaaaaaaaaa! Der satt den! 264,21 herlige gram med ørret tatt på lakseflue på #8 stang. Kjente det knapt (sa brura). Da er neste milepæl å få en på tørt. Takk til @Testicular Momentum for lån av stang
 3. Runar Dankel

  Marflo

  Det er helt klart flott. Jeg har et sett av dupper fra Inno med forskjellig vekt og synkehastighet til fluer. Sp oppdaget jeg fluefiske…..
 4. Måtte ha noen flere fluer da.
 5. Hadde meg en fin tur i packraften. Var noen vak og faktisk noen som tok denne gangen. Men fikk ikke til å kroke dem uansett om jeg telte sent eller raskt. Mulig det bare var småttiser som tøffet seg og egentlig ikke fikk den inn i munne. Hva vet jeg. Men fint på tur da.
 6. Da har jeg noe å gjøre i morgen. Takk!
 7. Har mye i den størrelsen, men noe i andre størrelse også. Særlig mygg har jeg i #16 og #18 også
 8. Gode tips @Truls og @Ruben Petterson. Klinkhammer er i fluboksen, men Caddis emerger mangler. Det kan fikses
 9. Gode innspill! Takker og bukker. At alle mine er i #12 kan være en utfordring skjønner jeg
 10. Ny dag, nye muligheter. Fikk meg 2-3 timer opp ved to nærvann. Veldig varmt, så begrenset med vak. Men noen sånne som lager ringer og luftbobler. Fortsatt ingen anelse av hva de tar, men en once&away med buzzer dinglene rett ved gav ingen tilslag. Ei heller stankelbein. Gikk til neste vann. Samme greia her. Litt vak, men noen ringer med bobler. Her var det store mengder maur og øyenstikkere. Etter en runde med stankelbein og vårflue byttet jeg til nymfe. Ingenting. Slukøret skulle jeg bare fisk meg hjem med en rød maur. Hørte plutselig et plask. Ser ikke hvor det kommer fra. Lunter videre. Nytt plask. Og der, på andre siden, er det en luring som virkelig gir jernet når han skal spise. Sniker meg rundt vannet. Fult ninjamodus de siste 20 meterne inn mot kastehold. Treffer rimelig stille og sånn passelig nært vaket med en streaming Caddis. Prøver 3-4 ganger. Ingen reaksjon. Snike meg nærmere. Fisken vaker på nytt. Godt opp i luften. Bytter til en øyenstikker i asurblå. Eneste insektet jeg ser, så det må jo være det som fortæres(?). Kaster, treffer godt og venter. Men nei. Ingen ville ha øyestikkeren min. Så da vart det bare å dra hjem. Ingen fisk, men sykt spennende avslutning. Det å fiske på noe man faktisk vet er der er ganske gøy. Og en dag skal jeg knekke koden på hvilke insekter de spiser. Da skal jeg også få spise.
 11. Så kult! Grattis! Hva fikk du den på?
 12. God holdning, det der Som ny synes jeg det er lite forskjell på mange av døgnfluene. Selvfølgelig er det noen som stikker seg ut pga størrelse (Vulgata) eller farge (Sulphurea). Mes veldig mange andre er like i farge (sort, brun, mørk oliven) og størrelse. F.eks marginata og Vespertina. Blir derfor i tvil om hva som er lurt å ha i boksen. Skal en da gå for fluer i disse størrelsene og fargen ei alle stadiene siden de dekker mye?
 13. Du er på Truls. Kjapp på å svare Har du stor variasjon i fargene på klekkere og duns?
×
×
 • Create New...