Jump to content

Runar Dankel

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Runar Dankel

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar! Da får jeg komme meg til Holmendammen en tirsdag. Noen spesielt klokkeslett en bør sikte på?
 2. Hei. Jeg er ny på forumet og som fluefisker. Har forsøkt å lese meg opp og har tatt en kastekurs. Veldig gøy Er det noen steder folk møtes for å tørrtrene eller fiske sammen? Skulle jo vært artig å få flere tips og spørre om alt en lurer på. Dette gjelder i Oslo, særlig nært Østmarka. Evt send meg en PM om du skal på fisketur og vil ha med deg en nysgjerrig kar som har fått første dose vaksine.
 3. Hmm. Så da bruker du tynnere spiss på tørrfluer enn på streamere. Jeg tror jeg har 8' eller 9' fortom. Pluss en meter med spiss. Hvorfor har du så lang fortom? Er dette vanskeligere å kaste med?
 4. Tusen takk. Da skal jeg prøve det. Og skaffe meg tippetring.
 5. Hei. Jeg er ny til fluefiske. Dette er min første sesong. Holde til i Oslo og nå har jo isen gått mange vann. Var en tur for å fiske og så lite til ingen insekter. så da ble det å prøve de fluene jeg syntes så kule ut. Prøvde diverse tørrfluer uten hell. Så byttet jeg til MiniZoinker. Da ble jeg veldig i stuss. Hvordan fisker en med disse? Skal de synke litt ned med en synkende fortom, eller skal en ha de på en vanlig fortom og dra dem innover i et ok tempo slik at de dukker under vann. Mine fløt nemlig opp. Men så snart jeg dro inn stakk de under overflaten.
×
×
 • Create New...