Jump to content

Runar Dankel

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Runar Dankel last won the day on May 15

Runar Dankel had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2770 profile views

Runar Dankel's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • One Year In
 • Very Popular
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well

Recent Badges

474

Reputation

 1. Ser du ikke har fåt tnoe særlig med svar. Jeg er ingen ekspert, men kan si hva jeg ville tatt med. Har skjønt det slik at på fjellet kan du få alle klekkinger på en gang. Regne rmed det er stillevann det skal gå i? - brune døgnfluer i 14 og 18, (klekkere, duns og spinnere (til kvelden)) - stankelbein - vårfluer, alt fra små pupper til store fluer som etterligner Grandis - marflo/krepsdyr Var på kurs i høyfjellsfiske med Veig og der var en dødlig kombo mudler eller gosling som endeflue og marflo som opphenger. Men korte innrykk over marbakkene fisker du effektivt.
 2. Jeg er så heldig at jeg får meg en tur fra Oslo til Kristiansand via jobben. Skal kjøre ned, overnatte, gjøre et oppdrag og så hjem igjen. Så er spørsmålet om jeg klare rå lure inn litt fluefiske samtidig. Kan noen peke meg i retning av områder som jeg bør undersøke? Enten rundt Kristiansand eller på veien.
 3. Selg Rio Single hand spey #4 og #6 900,- vision vibe 65 500,- Finn-link https://www.finn.no/353480344
 4. Har trålt Østfold på dagsturer i april og mai. Er tregt. Går og går, men ingen steady fisk og få vak. Lurte 1 på buzzer og 1 på superpuppan. Ble så desp at jeg dro til Høkensås i Sverige. Der sprutklekket det Marginata i store skyer, men ørreten der spiser bare pellets, så ble ikke noe på tørt der heller. Så det blir få innlegg når det ikke er noe å rapportere annet en smultringer.
 5. Må slå et slag for packraft med drivanker: https://www.westsystem.no/produkt/drivanker-mini-80-cm/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw2a6wBhCVARIsABPeH1vDRw7tQfPnpAzY07gprgGJkke8dETio3AHiOJQ8NU6kEsx0-LzQeMaAkTmEALw_wcB Da ligger man rolig nok til å fiske tørt. Evt så tar man det med på dager med mye vind og bedriver buzzerfiske med drivende båt.
 6. Kult! Ta en tur til Lutvann i månedsskiftet mai/juni. Da får du god bruk for den.
 7. Egenbygget teller ikke. De kan man ha sp mange man vil av
 8. Sykt dyrt å vente på våren
 9. Var på foredrag med Viveli. Han snakket litt om squirmi når en euronymfer og hadde gode anekdoter om at den også skremmer bort en del fisk. Men det er litt off topic.
×
×
 • Create New...