Jump to content

Dan Haukland

Members
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dan Haukland last won the day on November 8 2017

Dan Haukland had the most liked content!

About Dan Haukland

 • Rank
  Ivrig

Recent Profile Visitors

1666 profile views
 1. En liten kortfilm fra årets første sjøørret
 2. Var ute igjen. Denne gangen langs østfolkysten. Først jeløya uten noe spesielt hell. Deretter lengre sør hvor jeg fant en fin fisk på 1,8 kg. Tok på 70 cm vann langs marbakken.
 3. Bra fanget Jarle! Godt å se disse kara igjen
 4. Hei. Meg og min kompis Eimund var ute i helgen. Fant en del fisk, men bare noen ville bite på. Tilsammen 11 fisk på lørdag, samt et tonn av diger følgefisk. Fiska relativt dypt med clousere og reker.
 5. Bitteliten snutt fra en sjørrettur.
 6. Godt nyttår! Var ute en tur med to gode venner, Eimund og Vebjørn. Fiska av et område stort sett hele dagen. Etter 10 kast satt en fisk på 3,3. Deretter fikk vebjørn en på 1,1 og 1,5. For en start på den nye sesongen 2018!
 7. Takk. Fin den:) har du prøvd "stillwater caddis"? Vet du hva som brukes i vingen på den?
 8. Hei Noen som har gode vårfluemønstre for str 18 ish? Dan
 9. Hei og god romjul. Romjula hittil har vært sengeliggende med omgangssyke, men i dag var det nok. Jeg måtte bare ut. Hadde en sterk følelse av at det kunne klaffe på noe fisk - som det gjorde! Fisket med to venner, Vebjørn og Amund. Vi fisket litt forskjellige steder. 4 fisk over kiloen landet i dag, største på 1,5 (avbildet). Må si meg fornøyd med dagen - føles godt! Ha et godt nyttår alle sammen! Dan
 10. Hei. Var en kjapp tur ute i helgen. Brukte lørdagen på å fiske av store deler av kysten. Begynte tidlig på Jeløya. Fiska i en god del timer uten hell. Tok turen hjemover igjen mot nesodden hvor jeg stoppa og tok siste timen før kveldsmørket kom. Da beit det på 2 relativt fine fisk på rappen. Nr1: Reativt tynn. Vært oppe i bekken. 1 kg blank. Nr2: Ganske feit fisk. Blank og hoppa et utall ganger i været. 1,4 kg Begge tok en speyflue, fisket med dobbeltrekk. De fikk begge friheten tilbake.
 11. Hei godtfolk. Var i de dype skogene i østfold i helga. Lenge siden sist tur i stillevann (juni var det vel). Da vi ankom vannet blåste det en del, så jeg fyrte opp primusen og lagde til noe mat. Tenkte det ikke kunne skade å legge ut en liten daddy long leg langs land (1,5-2m dypt inne ved land) og etter en 20 minutters tid, hørte plutselig min venn Eimund knarr lyd i snella. Jaggu hadde ikke daddyen kroket en ørret på 550gram av seg selv! Den var fin og feit, og klarte seg bra. Vinden begynte å løye på ettermiddagen og vi bomdro/mista 8 fisk. Eimund hadde på en virkelig stor fisk og
×
×
 • Create New...