Jump to content

Pål Hedenstad

Moderators
 • Content Count

  1131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

Pål Hedenstad last won the day on June 26 2020

Pål Hedenstad had the most liked content!

3 Followers

About Pål Hedenstad

 • Rank
  Aktiv

Recent Profile Visitors

3848 profile views
 1. 3-års syklusen sør for Trondheim fikk seg vel ett skudd for baugen i 2019. For det var ikke bibio i 2019 - selv om det var 3. året i syklusen. Og det ser ikke så bra ut i år heller.
 2. Hvilken mothakeløs krokmodell var det du brukte med dårlig resultat?
 3. he he..... Galloup har vel stort rett i alt han sier. Det er jo ikke det at man lager denne hoggormbevegelsen som er det kritiske (selv om det også er litt kleint) - det er den verbale konklusjonen i etterkant. Dommen. Spesielt om risteren er høyst kritisk til stanga. Er det som er høydepunktet
 4. De fleste butikkene deler også nakker, slik at du selv kan bestemme hvilke 4 farger du vil ha. Eller 3, eller 2 ;-)
 5. Dette er "orginalen" som Rune fikk. Thorax av fox squirrel dubbing....fløyt ikke veldig bra nei, selv om jeg impregnerte grundig. Vi får teste ut videre og publisere litt film og innhold i fluedatabasen når sesongen er over. Ser nok for meg to varianter her, en slank og en litt feitere. (bra Youtube kanal som russeren har forresten):
 6. Filmen til Mel Krieger ligger på YouTube. De som sliter litt med kastingen bør kunne finne en del interessant her. Det er dårlig bildekvalitet, men med hvit stang og hvit flueline, så synes jeg det blir ganske forståelig selv om filmen er litt kornet. Og i samme slengen ;-) hvordan unngå å drite deg ut i en fluefiskebutikk når du ser etter ny stang. Galloup sier det som det er han ;-)
 7. Må vel prøve seg på noen slike ;-) Denne tråden er jo en liten skatt, som med fordel igjen kan løftes frem i forumet.
 8. Om alt går som det skal, så kommer det en 5-siders sak om Chernobyl i juli nummeret av Jakt & Fiske.... Gamakatsu 314F str. 8.
 9. Kan binde Streaking Caddis på TMC 2312, str. 8 og 6 også. Sistnevnte er det som kalles "Finnmarks-streaking". Sterk krok. Blir fine fluer.
 10. Renzetti har nok vært et surrefirma i mange år. Først ute med roterende stikker (?) men sist på kundeservice. Sitter i skrivende stund å venter på 2 spiralfjær til min Master stikke. 300,- for to slike . Etter flere mailer som Renzetti ikke har svart på...... Skal bli interssant å se utfallet dersom disse to komponentene ikke får stikka opp til gamle høyder igjen.......
 11. Dette er vel et av alternativene; (ikke testet den selv)
 12. Solarez funker muligens - men lukter høgg. Superlim,Uv og neglelakk - prøvd mange ganger. Ikke spesielt holdbart synes jeg. Det ser man også at engelskmenna sier av og til - gamlekara bruker fortsatt Sally Hansen og kjører flere runder. Ikke UV.
 13. Tekst: Liv Høsten og halmbleika er over oss, og tur til fjells var planlagt. En god venn sendte en sms og minnet meg på å ta med bibio-boksen, hvilket (i min samling) ikke var en boks, men tre fluer i et hjørne av vårflue-boksen. Jeg fikk umiddelbart tilbud om å utvide samlingen – noe som skulle vise seg å berge hele turen. Det er egentlig vanskelig å beskrive forholdene slik jeg møtte dem i forrige uke (33/2016). Tepper av store svarte fluer, mange med rød-brune ben, andre med sorte ben – lå og fløt i vannskorpen, mens det samtidig svermet hundrevis av fluer rundt hodet mi
×
×
 • Create New...