Jump to content

Håvard Åsbø

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101

Håvard Åsbø last won the day on November 22

Håvard Åsbø had the most liked content!

About Håvard Åsbø

 • Rank
  Aktiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette er da ikke’no å ta vare på. Send den til meg, så skal jeg knekke den for deg🤪 Nei, fra spøk til gevær - Jeg har ikke noe å komme med her. Har kun holdt en tilsvarende i hånda og fekta litt med den, men dessverre aldri prøvd den skikkelig. Kompisen min som hadde den innom mente den sang godt med ei litt tyngre line, men om det stemmer, vet jeg ikke. Gratulerer i hvertfall!
 2. Steg for steg fungerer igjen nå! Takker!
 3. Supert! Jeg klager ikke, jeg. Min EDB-kunnskap strekker seg så vidt det er forbi hullkort, men ikke noe særlig lengere. Da skal jeg gjøre et nytt forsøk:)
 4. Gå til fluen Vulgataflymfe Dette er en flymfe/klekker som har fungert bra under vulgataklekkinger på østlandet mot svenskegrensa. Jeg fisker den som eneste flue med flytesnøre og lar den ligge i ro til den begynner å synke. Deretter håndtvister jeg den inn før jeg enten tørker den eller kaster den ut igjen våt og håndtvister den inn på nytt. Det beste fisket har jeg hatt når det er en hvis grad av duns som står på vannet og det er litt vakaktivitet. 

Hve [...Les mer] Fluebinder Håva
 5. Gratulerer da! Blir sikkert en finfin følgesvenn!
 6. Rettelse: Det funker delvis. Hvis man ungår å velge steg for steg-beskrivelse, så fungerte det, så får jeg se om jeg får redigert det dit jeg hadde tenkt når den først nå er opprettet. Oppdatering: Jeg får fortsatt ikke lagret en steg-for-steg-beskrivelse med bilder. Det blir bare borte. Men har fått lagt inn "standardformalia" enn så lenge.
 7. Usj, det virker ikke. Fylte ut alt, inkludert steg for steg med bilder. Trykket lagre for deretter å se at siden oppdaterte seg og returnerte med sort, blank nettside. Ser ut til at det nok en gang ble borte. Finner det i hvertfall ikke igjen.
 8. Hei, prøvde å legge inn ei flue i fluedatabasen nå. Etter å ha fylt ut alt så trykket jeg lagre. Da forsvant bare hele bilde og ingeting har tydeligvis blitt lagret? Finner det i hvertfall ikke igjen. Forsøkte på nytt og akkurat det samme skjedde. Er det brukerfeil hos meg, eller er det noe galt med siden?
 9. Stikka er ellers av topp kvalitet. Long sin som er nevnt her, har manglet de to tynne messingskivene med en o-ring i mellom som gjør at bremsen på rotasjonen blir jevn og fin. Dette følger selvfølgelig med på dagens stikker, men mulig de ikke eksisterte da han fikk sin for mange år siden. De selges forøvrig løst også. Bare til info om du synes det var noe rart med rotasjonen når du prøvde den, Rune. Jeg tror ikke han har ettermontert de to skivene og o-tingen enda.
 10. Cottarellien er definitivt stødig nok på Tripoden. Den er faktisk ganske tung og har god gummi under. Vinkler man stemmet skrått tilbake igjen og får tyngden av kjeften nærmest senter av tripoden, så blir det veldig bra. Derimot er den ikke stabil nok hvis man tenker å rotere kjeften(e) med armen bak hvis man har for mye motstand (brems) på selve roteringa. Da blir det for mye kraft man må bruke på sveiva sideveis til at tripoden er tung nok til å stå i mot, men «problemet» er mindre med den mindre standard gaffelen og kun én kjeft. - Altså mindre tyngde å skulle sette i bevegelse rundt og beh
 11. Har hatt en pause fra laksefluene i sommer, men er så vidt kommet i gang igjen. Her er noen fra siste tids surring
 12. Litt sein oppdatering, men tenkte det kunne være greit å logge det her. Sage brukte ikke fryktelig lang tid på å fikse ny stangring. Arbeidet var meget pent. Umulig for meg å se at den stangringen har vært knekt av. Fikk også et brev om at de tok regninga for reparasjonen. Så nok en gang veldig fornøyd med Sage sin service!
 13. Måtte visst etterfylle med et par sånne. Hadde en fisk som stakk av med en i går. 3X spiss.... Så fisken. Hadde vært ny pb og vel så det...
 14. Bestilte heavy base til Swiss Master-stikka i dag.
×
×
 • Create New...