Jump to content

Håvard Åsbø

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

Håvard Åsbø last won the day on October 18

Håvard Åsbø had the most liked content!

About Håvard Åsbø

 • Rank
  Aktiv

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Fornavn
  Håvard
 • Etternavn
  Åsbø

Recent Profile Visitors

2508 profile views
 1. Haha, takk J! Neida, skal nok knyte sammen noe tørre ila vinteren også:D
 2. Snakket med Renzetti i dag. De sender meg ny sånn skrue. Så ila en uke eller to er den helt komplett med relativt mye reservedeler i tillegg.
 3. Hei, jeg har en P4000 som er to år gammel, men pent brukt. Eneste mangelen er det sorte plasthjulet som sitter på hvite nylonskruen som strammer rotasjonen. Skulle bestille reservedeler, men klarte å bestille to sett av deler til kjeften i stedet som består av de grønne gummipakningene, kuler, skrue til kjeften og fjær, så da ga jeg meg med det enn så lenge da jeg bruker andre stikker om dagen. hva hadde du tenkt i pris?
 4. Lamy Joy Al med 1.1 mm splitt for kalligrafi - ikke helt fiskerelatert, men brukes til å lage emballasje til laksefluene:)
 5. Har jaggu blitt noen til også:D Major GH på Yasuhiro-krok Butcher på liten M2 #2 JS JS variant på 6/0 Dobbel og litt emballering av gamle fluer
 6. Tre fluer fra den siste tiden: Lion, Popham og Butcher.
 7. Da var det kansellert, skjønte jeg?
 8. Takk, Håvard! Det hjelper å få tips og triks av de beste!;)
 9. Oppvaskbørsten er fra Jordan til info:) Hvite fibre som jeg har tusja med rødbrun Letraset Promarker. Stive nok til at de holder posisjonen sin, kanskje litt for stive vil noen tenke, men Renaørreten bryr seg ikke:) Jeg binder forøvrig ismopuppene mine i krok 14. Hanak 230BL er er en veldig flott krok til det. Tålte fint sprek ørret på 1,8. Jeg bruker Loctite ultra gel control til å lime balsakroppen til kroken. Fungerer utmerket med minimalt søl. Gorilla glue fungerer også veldig bra. Begge nevnte superlim er såkalt fleksible, altså tåler noe støt/vibrasjon. Helt vanlig «dødt» superlim fungerer dårlig. Da er epoxy bedre igjen, men som nevnt Loctite ultra gel control, gel control eller power flex fungerer utmerket. Jeg skjærer spor med skalpell og legger ei stripe lim over før jeg presser inn kroken og dytter på den til jeg er fornøyd og limet har begynt å herde såpass at ikke kroken «velter». Så legger jeg en liten stripe til med lim over som jeg smør ut med enden av en fyrstikk for å etterfylle. Etter farging med enten tusj eller maling (og dette har tørket skikkelig), så bruker jeg to lag med tynn UV lim. Det første laget er Gulff Varn ish. Det virker som denne UV blandinga ikke blir fullt så varm ved herding som mye annet. Så har ikke hatt en eneste boble som følge av massiv varmeutvikling som når jeg brukte Solarez bone dry som første lag. Som andre og siste lag bruker jeg sistnevnte Bone dry.
 10. Da blir det litt småspamming her fra siste tidens surring
 11. Når en første begynte med balsa og ismo, så var det fristene å lage disse også
 12. Krøp omsider til korset jeg også... Trodde aldri jeg skulle spikke fluer☺️
×
×
 • Create New...