Jump to content

Håvard Åsbø

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  555
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

Håvard Åsbø last won the day on March 25

Håvard Åsbø had the most liked content!

About Håvard Åsbø

 • Rank
  Aktiv

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Fornavn
  Håvard
 • Etternavn
  Åsbø

Recent Profile Visitors

2107 profile views
 1. Fristil på Partridge HE2 2/0. Det må være den største kroken jeg har bundet på så langt!
 2. Røk på en bestilling av litt ymse blind eyes og noe gut i dag.
 3. Tøft, Håvard! Binder du vingen inn «feil» vei på disse?
 4. 3/0 Heggeli Spey. Liker dette mønsteret sånn rent estetisk. Stor, slank og blank, men likevel dus med et litt vagt innslag av farge.
 5. The Baker 2/0 - kropp og tippetvinge bundet i går. Vinger og antenner montert i kveld.
 6. Nei, fra spøk til lav alvorlighetsgrad. Jeg er opptatt av at fluene ser pene ut. Faktisk rimelig latterlig fokusert på akkurat det. Helt unødvendig? - Det skal være sikkert, men sånn er det nå en gang her. Derfor klamrer jeg meg fortsatt til en del våtfluer, nettopp fordi det peneste jeg vet innen flueverdenen, er en strøken våtflue med vinger. Nuvel, et mønster jeg aldri skal ha i boksen er i hvertfall sånn mopp-flue eller hva det heter. Det spiller ingen rolle om den fanger fisk, drar damer eller gjør deg rik. Blir faktisk litt kvalm av å se dem. De minner meg om maggot. Eller maggot på steroider - hvis det finnes. Maggot er for isfiskere, hvilket også snow joggers er. Håhå, skal stoppe her før jeg tråkker noen på tærne. Dere får ta det med en god grøtsleiv med salt;)
 7. Haha, jeg fisker med streaking Caddis så det griner etter. Men har vel egentlig sklidd mer og mer over til Goddard - uten hackle. Skal fiske masse med SC i år i hvertfall, faktisk ekstra mye etter å ha lest i denne tråden! Ting jeg ikke skal fiske med i år er i hvertfall reker og sånt saltvannstull! Dere får med andre ord ha flyndrene og brennmanetene deres for dere selv! Griffiths gnat klipper jeg alltid under, og gjerne over også! Lurer på om jeg faktisk skal lage en Griffiths Gnat møter Dyret-variant til årets sesong!?
 8. Siste dagers fluer. Som alt jeg binder, så er også dette varianter:) Mar Lodge The Baker The Akroyd Silver Doctor Spey
 9. GH’s på Partridge N2 #1 krok og en Jock Scott Dee variant
 10. Fikk 100 stk Daiichi 2051 3/0 i posten i dag. God stemning:)
 11. Trikset er å bare gå på med én fot av gangen. Skadeforebyggende for badevekta mi, i hvertfall
 12. Green Highlander på Eugene Sunday 3/0 Sandman krok.
 13. Typisk det. Man blir tom til slutt. Da leser jeg det sånn at dere ikke har lager i Norge lenger? Ugunstig for deg da!?
×
×
 • Create New...