Jump to content

Håvard Åsbø

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  567
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  87

Håvard Åsbø last won the day on August 21

Håvard Åsbø had the most liked content!

About Håvard Åsbø

 • Rank
  Aktiv

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Fornavn
  Håvard
 • Etternavn
  Åsbø

Recent Profile Visitors

2266 profile views
 1. Takk, Håvard! Det hjelper å få tips og triks av de beste!;)
 2. Oppvaskbørsten er fra Jordan til info:) Hvite fibre som jeg har tusja med rødbrun Letraset Promarker. Stive nok til at de holder posisjonen sin, kanskje litt for stive vil noen tenke, men Renaørreten bryr seg ikke:) Jeg binder forøvrig ismopuppene mine i krok 14. Hanak 230BL er er en veldig flott krok til det. Tålte fint sprek ørret på 1,8. Jeg bruker Loctite ultra gel control til å lime balsakroppen til kroken. Fungerer utmerket med minimalt søl. Gorilla glue fungerer også veldig bra. Begge nevnte superlim er såkalt fleksible, altså tåler noe støt/vibrasjon. Helt vanlig «dødt» superlim fungerer dårlig. Da er epoxy bedre igjen, men som nevnt Loctite ultra gel control, gel control eller power flex fungerer utmerket. Jeg skjærer spor med skalpell og legger ei stripe lim over før jeg presser inn kroken og dytter på den til jeg er fornøyd og limet har begynt å herde såpass at ikke kroken «velter». Så legger jeg en liten stripe til med lim over som jeg smør ut med enden av en fyrstikk for å etterfylle. Etter farging med enten tusj eller maling (og dette har tørket skikkelig), så bruker jeg to lag med tynn UV lim. Det første laget er Gulff Varn ish. Det virker som denne UV blandinga ikke blir fullt så varm ved herding som mye annet. Så har ikke hatt en eneste boble som følge av massiv varmeutvikling som når jeg brukte Solarez bone dry som første lag. Som andre og siste lag bruker jeg sistnevnte Bone dry.
 3. Da blir det litt småspamming her fra siste tidens surring
 4. Når en første begynte med balsa og ismo, så var det fristene å lage disse også
 5. Krøp omsider til korset jeg også... Trodde aldri jeg skulle spikke fluer☺️
 6. Ikke kjøpt i dag, men siste par ukene: Helios 2 486 midflex, Battenkill 2 click pawl 3-5, Cottarelli T-rex på tripod.
 7. Håvard Åsbø

  SLETTES

  Noen som har en billig 7 fot 3’er stang til salg? Må være i prisklassen «kan knekkes uten gråt». Skal brukes av gutt 7 år. Bør tåle å lades med et kortklumsnøre i en eller to klasser over.
 8. Takk! Det er vel ikke kunst, men artige utfordringer
 9. Fristil på Partridge HE2 2/0. Det må være den største kroken jeg har bundet på så langt!
 10. Røk på en bestilling av litt ymse blind eyes og noe gut i dag.
×
×
 • Create New...