Jump to content

Håvard Åsbø

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  642
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

Håvard Åsbø last won the day on February 8

Håvard Åsbø had the most liked content!

About Håvard Åsbø

 • Rank
  Aktiv

Contact Methods

 • Website URL
  instagram.com/dryflypurist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Haha, og så må jo noen tape:)
 2. Artig tiltak! Eneste jeg angrer på at jeg forsøkte meg på første quiz’n. Med et ikke akkurat imponerende resultat blir dette nesten litt flaut. Dessverre ser det også ut til at resultatet er synlig for alle😅🙈
 3. Takk, skal prøve å få handla ei flaske topcoat i morgen. Så blir det et lag uv og tynn lakk på, forhåpentligvis uten at det ser ut som kroppen er inni ei glasskule!
 4. Både dyret og devil bug immiterer svømmepuppa greit. Har fått sykt mye på dyret der. Kan sikkert imitere både svømmepuppe og voksen, tørr vårflue evt klekker. Ser ikke ut, men fungerer som bare det.
 5. Da satser vi på at top coat er tingen. Coverage kan fort bety det samme, tenker jeg. Takker!
 6. Takker, får tru det! Faktisk ganske så vanskelig å la såpass mye krokstamme være urørt. Hardt for en som gjerne overdresser fluene sine😅
 7. Takk Truls. Lagde noen til i efta. Litt snaue bakkropper kanskje, men småfisken jeg kaster på tar det vel uansett.
 8. Ble litt inspirert av alle tuedyr-imitasjonene her. Ble noen av Runes Guu maur. Har ikke dette mønsteret i fingra, så dere får bare ha meg unnskyldt. Kanskje litt spe bakkropp og litt mye vinge, men skal vel klare å hekte i ei fjellbjørk for det. Gikk for supertynn gullvaier som ribb. Men må få sendt fruen på HM igjen for å kjøpe inn litt neglelakk. Skal man ha vanlig blank eller blank «top coat»?
 9. Det går i oliven om dagen nå. Krok 16 på de to øverste bildene og 14 på de to nederste
 10. Takker! Jeg har jo hatt den før for noen år tilbake. Har hatt flippesyken lenge, men dette er den eneste stikke jeg virkelig har angret på at jeg kvitta meg med.
 11. Aldri si aldri? Hadde en innom for ca 5 år siden ish? Godt mulig☺️🙈
 12. Ikke dumt. Er vel flere nå som pusher UV i farger osv. kanskje en selvlysende prikk under hadde vært noe?☺️
 13. Røk på en C&F Reference for ei ukes tid siden. Hentet på poste i sted, men har ikke rukket å fått tukla med den enda. Sort utgave. Planen var egentlig en TMC vise 2 Blue, men ombestemte meg som så mange ganger før.
 14. Men så lenge du har riktig profil på balsakroppen og fisker de slik de beveger seg , så blir det nok fast fisk uansett.
×
×
 • Create New...