Jump to content

Christopher Bjørling

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Christopher Bjørling's Achievements

 1. Blir en god blanding av både elv og vann. Mest tørrfluer og nymfer samt litt mindre streamere. Men de er vel ikke så veldig ulik de to nei, så blir nok den jeg føler mest for:)
 2. Ja er helt enig i det, dyrere er ikke nødvendigvis det samme som bedre. Er mere mot fine presentasjoner enn superlange kast. Tørrfluer og en del nymfer, samt noen lindre streamere enn gang iblant. Fluefiske er jo et litt «jålete» og eiergleden er absolutt viktig ja:)
 3. Ja er helt riktig det, mere presentasjon ja. Takk for svar!
 4. Jeg har til nå hatt ei guideline stang, men ønsker nå å trappe opp litt. Skal ha en 5’er og har sett på litt forskjellig. Jeg har sett på Orvis helios 3f og Scott G. Er vant til medium-rask og tenker nok å fortsette med samme type aksjon. Noen som har prøvd begge to? Som har en mening om hvilken de liker best? Evt om noen har andre tips om high-end 5’ere i samme prissjiktet som disse to?
 5. Hei! Per nå har jeg en 5'er stang som jeg bruker til egentlig alt ørretfiske. Det eneste den ikke funker på er større streamere og i sterk vind. Jeg tenker derfor å gå til innkjøp av e 7'er stang som jeg har til større streamere og litt sjøørret. Men nå begynner jeg å lure på om #7 blir litt overkill? Eventuelt å gå for en #6 istedet, men da tenker jeg kanskje at det ikke blir så veldig stor forskjell fra 5'ern? Når jeg sier større streamere tenker jeg feks. sculpins og articulated som er ganske tunge og store. Vil det være rett å gå for #7 slik at jeg har en #5 og #7? Eller ville det vært bedre og gå for #6. Siste alternativ jeg kom på var å bytte 5'ern til en #4, og kjøpe en #6 slik at jeg da har en #4 og en #6. Hadde en 4'er tidligere, men byttet den ut med 5'ern siden den går bedre i vind og med små streamere. Hva tenker dere? Stanga skal som sagt også brukes til sjøørret... alle tips og tanker mottas med stor takk:)
 6. Som dere sikkert skjønner av tittelen så skal jeg nordover i midten av juni og har to døgn i alta hvor jeg tenker å prøve meg etter røye eller ørret. Dette er langt nord og har null erfaring med fiske her oppe, vil det være for tidlig? Er snakk om ca 16 juni. Har heller ingen anelse om hvor jeg burde dra, jeg skal leie bil så har mulighet til å kjøre, har også med telt så det går fint å sove ute. Tips om områder med spennende vann og elver hadde jeg satt veldig stor pris på!!!
 7. Flott beskrivelse! Har prøvd meg på noen selv her. Har tegnet med noen andre farger her også. Var gøy, og blir nok bedre når jeg får øvd meg litt mer på å forme balsaen. Bandt også en med CDC som bein. Tror dette vil gi realistiske bein til flua! Hva tenker du? Setter pris på tips/kommentarer:)
 8. Er det noen her som fisker med mus etter ørret? Isåfall hvor, når og hvordan fungerer det best? Også hvilke fluer fungerer for dere? Jeg har bundet to stk. Morrish Mouse, ganske små. Hva tenker dere om disse? Ok størrelse, eller burde de være større? Bundet på en #4 og #6(La ved en krokboks for referanse)
×
×
 • Create New...