Gå til innhold

Robin

Members
  • Innlegg

    313
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Robin

  1. Hei og hå!

    Skal en tur til liverpool og se fotball og har god tid og lurer derfor på om det er noen her inne som vet om det er noen interesante fluefiske sjapper i byen der?

    Mvh Robin Olaussen.

  2. SKulle ha meg line til #5-stanga i sin tid. Veide i den sammenheng 40+ Extreme Distance som var tofarget oransje og grønn. Veide lina frem til den skiftet farge (antar det er klumpen, skyt meg om jeg tar feil), og den tikka inn på 18 gram i klasse 5  :o :o :o???

    den jeg hadde veide 18gr og 5er lina veide 16,2gr!

  3. Ingen ting er mer fustrerende en å ikke få en fisk pga manglende kasteteknikk... og en ting som jeg har lett for å tenke når man ser en som over middels behersker god kasteteknikk er...  oj han der er god fluefisker!!!!

    God kasteteknikk er ikke det samme som god fluefisker.

    For meg er ingenting mer frustrerende enn at en fisk slutter å spise fordi jeg ble for ivrig til å kaste. Alltid bedre å kaste for kort enn å kaste for langt. Misforstå meg rett nå da. Det er ingenting galt i å kunne kaste langt, men vi (jeg også) har dessverre (i fiskesammenheng) en tendens til å kaste for langt for tidlig. Aldri lurt på hvorfor en fisk slutter å vake selv om du er rimelig sikker på at du ikke har skremt den med selve kastet eller nedlegget? Svaret er som regel at det er flere fisk der og at en (eller flere) av dem ble skremt og dro med seg "din" fisk i panikken. Nok om det.

    Fluekasting er for meg en nødvendighet for å utøve det jeg virkelig liker. Ja jeg liker å kaste også, men ikke fordi det er kastet som er det store. Mest for å prøve snører og stenger. Omtrent som å stake på langrennski...... Neida, litt mer moro enn som så er det vel.  ;D

    Hei Erik

    Helt enig! en god fluekaster trenger ikke være en god fluefisker og omvendt. men en god fluefisker som kaster godt det er bra, det er vi enig i....

  4. Hei!

    Ingen ting er mer fustrerende en å ikke få en fisk pga manglende kasteteknikk... og en ting som jeg har lett for å tenke når man ser en som over middels behersker god kasteteknikk er...  oj han der er god fluefisker!!!!

    Har selv brukt mange år på å trene fluekasting sammen med flere veldige dyktige fluekastere og gleden ved fremgang har altid vært stor. Gleden ved å løse vanskelige oppgavene med fluestang kan gi stor glede og får man en utilgjengelig fisk så er det orgasmisk....

×
×
  • Opprett ny...