Gå til innhold

kjetta

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjetta

  1. Hei. Å planlegge fisketurer utfra klekkinger kan fort bli risikosport. I den elven jeg fisker mest startet marginataen 3-4 uker tidligere i år enn i fjor. Den "vedtatte" sannheten om at ting skal skje ca 1 juni ble helt feil i år. Personlig har jeg så begrenset med tid til fisketurer at strategien alltid blir å gjøre det beste ut av det, enten det klekker eller ei. Fisken spiser mye annet enn døgnfluer også.

    • Lik 1
  2. Hadde det bare vært 1 boks, så... Opplever at jeg har et mylder av bokser og nye ideer om organisering hvert år. Uansett hvor lyst jeg har til å lage den komplette minimalistiske boksen så ender jeg alltid opp med full bag og et salig kaos.

    Men neste år..

    • Lik 2
  3. Unnskyld for å blande meg litt inn med egne spørsmål, men kan være nyttig for deg og? Mine svømmeføtter kan ikke brukes med sko, men direkte på neopren sokk. Ønsker noen som går utenpå vade sko, noen som kan peke på et alternativ?

    Tips til trådstarter: Rigg stangen FØR du sitter med rumpa i vann.  Kan være greit med lit lengde på håven også.

    Kjetil

  4. Jeg gjør som Magne, 2 runder i frysen med opptining i mellom. Aldri hatt noe problem. Ellers er loppemarked og Fretex gode kilder til for eksempel mink og rev. Underull på mink krage er fin fin dubbing, og de lengre hårene er både vinger og haler på for eksempel døgnfluer.

    Lest et sted at en kunne kjøre ting en runde i microen og på den måten drepe utøy. Dette har jeg ikke prøvd ennå.

    Har ellers 3 langhårete døtre og 1 stk samboer som røyter en del, men har ikke funnet godt bruksområde for det ennå.

×
×
  • Opprett ny...