Gå til innhold

lassekr

Members
  • Innlegg

    801
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lassekr

  1. Har meldt fra til mattilsynet. Med tanke på hvor hårreisende folk syntes det var nå det ble solgt hestekjøtt merket feil, eller kjøtt fra utenlandske kyr, solgt som norske, så burde det jo være en vekker. 

  2. Kom over denne i en lokal sjappe idag. Var merket med Indisk Dorade, men det er det jo ikke. Nå er vel ikke Permit truet, verken den i Karibia eller fetteren i det indiske hav(som denne er et eksemplar av). Men jeg undres, Hvor vanlig det er å jukse med arten for å selge den??

     

     

    70C77DAF-79EF-4D39-A8CE-9EA11F0B5DCA.jpeg

    • Forvirret 1
  3. Hei,

    Driver å planlegger tur til Mexico. Har ikke fiska på Yucatan før, men vært mange ganger noen breddeminutter lengre sør i Belize. Er det noen som har noe tips til steder på strekningen Tulum-Xcalak? gjerne litt bortgjemte steder(knapt mulig, men alikavel). Er ikke hypp på Cruisebåter som kommer inn med bøttevis av folk og drit. Har googla, funnet mye info og sendt diverse forespørsler til guider osv, men tenkte kanskje det var noen hjemlige ressurser å bruke. Liker best å fiske på egenhånd og bruke kayak, paddleboard eller  vade, men tar jo et par turer med guide også. 

  4. Tenkte prøve noe nytt og enkelt ift til Tropisk fiske. Enkelt i form av direkterute fly.. Uansett. Står noe, men lite om flatsfiske i Puerto Rico og på Vieques/Culebra. Men noe av det som står er jo lovende.

     

    Liker å fiske mest på egenhånd. Og har funnet noen flats fra div forum. Er generelt skeptisk til guider. Gidder ikke betale tusenvis for noe halvveis. Amerikanerne kan jo ikke få rost guidene nok og synes jo alle er amazing.. Det er ikke min erfaring fra Belize/Mex/Costa R, men om man finner de gode, så er det, om ikke "amazing", så jævli ålreit :P 

     

    Noen som har vært der? tips, guider etc?

  5. Likeså spennende som hvor lurer jeg på når på døgnet dette skjedde?

    Hva er den optimale tiden (tidsperiode på døgnet) for vulgataklekking, noen som vet?

    Der jeg fisker er det alltid best fiske midt på dagen, kl12-16. Da er det som regel kraftige klekkinger daglig i et par uker fra nå. Spinnerfallet er ikke så bra her av en eller annen grunn..

    Optimal tid vil nok variere noe fra sted til sted.

  6. Det er jævli mange bra briller å få tak i.. Man trenger absoult ikke henge seg opp i merker, men burde heller finne noe som man liker, ser bra ut og kan brukes til mer enn fisking. Serengeti, Ray ban, Maui Jim, Costa del Mar, m.m og kanskje mer motebriller som Oliver Peoples har alle fantastiske polariserte/fotokrom. glass. Jeg ville valgt en bruksbrille og ikke kun fiskebrille.

    -L

  7. Har kontakt med en på et annet forum som sier at det har blitt tatt mye HA på garn på vinteren. Det er for ille når vi vet at sportsfiske etter den ville innbrakt langt mere penger enn dagens yrkesfiske gjør.

    Hvordan?

    Ja, hvordan..?

×
×
  • Opprett ny...