Gå til innhold

-Arild-

Members
  • Innlegg

    659
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av -Arild-

  1. Takker for gode tilbakemeldinger  :)

    Ja, lurer på hvor mange ganger en har fisket disse bynære elvene og fått spørsmål om det virkelig er fisk der!! Så ser de på noen minutter til det fanges en fisk og kommer med et: Jøss, det hadde eg aldri trodd!!

    Folk "glemmer" disse lett tilgjengelige og morsome små elvene.  :)

  2. Takk for hyggelige kommentarer :) Stein Atle er veldig god på dette. Finner vinkler og instruerer oss slik at det ikke blir mange feilklipp. Når han så setter det sammen så godt etterpå blir det en fin snutt av knappe to timer filming. Det blir nok flere iløpet av sommeren ;)

    Vannkast hadde ikke vært lett på oppsiden av broen. Mye overhengende busker og da kunne jeg like godt legge stanga langs vannet  ;) På nedsiden kunne jeg nok brukt det mer ja  :)

  3. 2011 kan vi alltid minne om, men tror nok vi skal finne noe fisk i år også  ;) Om ikke døgnfluene opptrer i like store mengder, er jo fisken fortsatt der! Blir enda mer utforsking og kanskje det er litt nye metoder som skal til. Når det er sagt, ingenting slår å sitte å vente på godstrekka og se døgnfluene danse ;)

  4. På jobben så har me hatt kurs i ølbrygging. Då er det snakk om kornøl som er gjort på den skikkelige måten med oppkoking og masse arb og fleire uker/mnd med lagring.

    Dette funker så bra at folk blir fulle og det er vel hennsikten ;D

    Eg har desverre ikkje fått vært med ifrå begynnelsen, men eg har smakt på sluttresultatet og det er veldig bra :)

    Det skal holdes fleire slike kurs/teambilding hjå oss og viss eg ikkje jobber så skal eg prøve og få lagt ut ein liten bilde rapport :)

    Har selv tenkt tanken!! Kan da ikke være sååå vanskelig å sette i gang med.  :)

    Trur det skal være muligt og snike deg inn også Arild ;D

    JonnyS...

    Det får vi håpe ;)

  5. Meg og JonnyS var selv ute å svingte kortlinestanga i dag  :)

    Jeg hadde 10cm orange backing som indikator og hadde ca 1,3 meter fra indikator til første flue og deretter 30cm til ankerfluen. Brukte mest flashback i størrelse 14 og 16 med rødt tungstein hode. Fungerte utmerket for meg i dag. Fettet ikke mye indikator da jeg ville, som det er nevnt, at den skulle kunne gå under der det var litt dypere. Som Stig nevnte var det mye vær i dag, med vårsol og vintersnø. Fisken var veldig på noen plasser og vi fikk 20-25 hver de timene vi holdt på. En gøy dag  :)

    Fin størrelse på fisken du fikk tidligere Stig :)

    Litt store bilder i fullsize!

    post-2709-13949891751761_thumb.jpg

    post-2709-13949891753684_thumb.jpg

    post-2709-13949891755013_thumb.jpg

  6. ska sei!! flott fisk det  :)

    Blei ein smule paff sjølv, me e liksom vant med den vannlige 500gr - kiloen i desse områdene, så det er absolutt morsomt når nåke litt større hilser på :) trudde første eg satt fast, skal innrømma da ;D

    [quote author=jonnyS link=topic=18273.msg401424#msg401424 date=132993923

    Grattis med fin fangst.. Alltid artigt når det er litt sann "indianerstil" over der. .. Egentlig artigt uansett.  ;D

    Blir en tur til halga omregjeringa tillater det.. Hepp,hepp. Rapp kommer

    Takker for den :) Og indianerstil høyre med veit du ;D

    JonnyS...

    Hehe, så lenge du ikkje ropte og banna fordi du trudde det var bunn er det greit :D

  7. Ved kortline nymfefiske bør man bevege seg nedstrøms eller oppstrøms ? 

    Jeg forflytter meg rolig oppstrøms når jeg fisker tjekkisk.  Ble forundret når jeg leste at en viss nymfe-ekspert bevegde seg nedstrøms ved tjekkisk nymfefiske.  Hva mener dere ?

    Vitsen med å gå i svak sikksakk nedstrøms er at man sparker opp masse bunndyr som setter fisken i spisemodus. Er av samme årsak man alltid skal rygge å fiske der man nettopp sto. Her er et filmklipp som hviser hvordan det ser ut 10cm fra vadeskoa på 1,5 m dyp. Disse fiskene var umulig å se med øya ovenifra

    Veldig kul snutt!! er ikke lett for den som filmer å fiske på disse ;)

  8. Et desverre vanlig problem etterhvert. Opplevde det samme i fjor da vi fisket sjøørret ganske tidlig lengre ute i en fjord der det renner ei elv ut. Gikk mye laks og ørret i fjorden, men de kom seg ikke ut pga lusbeltet lengre utover i systemet rett og slett stoppet fisken i å passere!! Et trist syn.

    Er det samme i år, mye fisk som ikke kommer seg videre utover.  :-\

×
×
  • Opprett ny...