Gå til innhold

oyvind.sig

Members
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oyvind.sig

  1. Hei,

     

    jeg pleier å være på kanotur rundt 17.mai tider. I år så vurderer jeg å legge turen til Åsta. Er det noen her inne som veit om veien er åpen slik at en kommer seg opp til et egnet startsted? Kan jeg forvente mye vann? Har tenkt til å reise opp fredag ettermiddag og være til utpå søndag den 17.mai.

     

    Lurer også på hvor langt opp en kan starte uten at det blir for mye stryk?

     

    Mvh Øyvind

  2. Jordet valdet.

    Hei,

    jeg reiser opp til Jordet Valdet fredag 22.6 - 29.6, lurer på om noen har erfaringer med det valdet? Hvordan er vannstand, temperatur etc nå? Går det fisk i elva? Har to tidligere år fisket ved Johølen, og der har vi slitt med lite fisk og lite vann...

    mvh

    Øyvind

  3. Fiskekort lønner det seg å kjøpe på inatur på forhånd, da slipper man det surret med de giro greiene i etterkant.. :) Fisket med det meste, men fisken var kresen. Men da det vaket kjørte jeg på med diverse caddis varianeter. Øretten var sykt mye mer kresen enn harren der oppe, kastet på flere fisk som sto og plukket fluer, men det endte da ofte opp med en harr som kom og snappet flua.. :)

  4. Hei,

    skal padle i samme området 20-23 mai. Det er mange fine vann som du kan forsøke deg på, feks Setten som blei nevnt her. Også kan du padle deg nedover mot Skjervangen. Eventuelt starter du i ved Bjørknessjøen og padler nedover, der er det også mange fine gapahuker som du kan benytte deg av. Dersom du padler ett stykke nedover vil du være avhengig av bil i andre enden, hvor lenge har du tenkt å padle? Jeg padlet der i fjor, og det er enkelte bæringer / passeringer av stryk her, slik at det er et pes tilbake igjen..

    Øyvind

×
×
  • Opprett ny...