Gå til innhold

Tommy S.

Members
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tommy S.

  1. Jeg skal etter mange år ta turen til der hvor slekta vår kommer fra i sommer. Har ikke vært der siden jeg var liten, og da var vi mest på sjøen. 

    Håper det er noen her som kan hjelpe meg med tips til ørret-/røyefiske i området. Både stillevann og elver er veldig interessant. Tidsrommet det er snakk om er rundt 1 juli. 

    Finnes det noen god informasjon på nett? Jeg ville satt veldig pris på en pm hvis dere har noe å dele. 

     

    Tommy

  2. De første Maui Jimsa jeg hadde var med Maui Rose-glass. Egentlig en helt fin farge i fiskebriller også, men jeg personlig synes de ble litt mørke. Men så liker jeg også Maui High Transmission-glassene best også da, men de tror jeg blir for lyse for mange. Maui Rose er ørlitt mørkere enn HCL Bronze.

    Men som en allroundbrille. Hvilken likte du best? De kommer aldri til å bli brukt til fisking. Hva gir mest smell i farger og kontraster? 

    Takk til alle som bidrar!

  3. er det ikke brun/amber som er tingen? 

    har du sett på costa del mar brillene, de har mange fine modeller. 

    Costa del mar er helt klart aktuelt, men det er kun nordisk som fører de her i Oslo. Hun er nok ute etter litt andre modeller enn de har der ;)

  4. Kjæresten min har bursdag i juli, og jeg har tenkt litt på å kjøpe solbriller til henne. For dere som har litt erfaring med maui jim. 

    Hvordan synes dere rose-glasset er som en allround farge? Andre glass dere ville vurdert? Hun har lånt mine smith/serengetibriller, og da ble ikke grå rayban det samme lenger ;)

  5. Slapp av.. Skal bare hjelpe svigerfar med å kjøpe litt utstyr. ;)

    Er Shimano BeastMaster CX 270ML 9' 7-21gr til 599 et greit kjøp?

     

    Han har 15 år gammelt utstyr med knekt tupp fra før, så han er ikke veldig kresen :)

  6. Kjøpte meg guideline drifter for et par år siden. Første turen i juni-sola endte med to store smell. Jeg fylte for mye luft og når sola steker, så sprenger de. Helt klart min feil. Jeg kjøpte meg nye og har vært veldig forsiktig i litt over et år. Ikke fylt for mye, tappet ut når jeg har gått opp av vannet, lagret tørt med jevn temperatur osv. Allikevel så begynte de i september å lekke. 15-20min i vannet, så må jeg pumpe inn mer luft. Den siste turen hadde jeg faktisk med meg pumpa i båten. Andre som har tilsvarende erfaring? 

  7. Hvor mye video kommer du til å lage? Kommer du til å colorgrade? Hvor viktig er værtetthet? Når det gjelder det siste så er pentax soleklart i førersetet. Selv på nikon d4 og canon 1dx så avviser de fuktskader på garantien. Du står altså på bar bakke. Det har jeg aldri hørt snakk om når det gjelder pentax.

×
×
  • Opprett ny...