Gå til innhold

Frafallen????

Members
  • Innlegg

    368
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Frafallen????

  1. Eg har ei Loop Yellowline #4 9"3' 3 delt. (v1)

    Prøver å finne ut ERN på denne, noen som kan hjelpe?

    Faktisk usannsynlig vanskelig å finne noen som helst info om denne stanga.

    Noe info har du, f.eks at stanga er 9 fot og 3 tommer, videre at den er tredelt og at den vil balansere et normalt wf 4 snøre bra  ;D ;D ;D ;D Og jeg tror jagge du ikke trenger noe mere  ;D

  2. Oops!

    Looks like there was a problem with our server. We're currently unable to deliver this page.

    Got a minute? Please tell bugreport@ted.com about this error. In your message, tell us your browser, your OS (e.g., Windows 7), and which page you were trying to view.

    While we're looking into this bug …

        * Watch the latest TEDTalks

        * Browse by Speaker

        * Explore Themes

    Så mye for den linken. Samme server som FFS???

  3. Å fy fader så deilig det er å bare sitte på ræva og vente til dere oppdager det sjøl...  :P Ingen tvil om at dere er disipler av en falskspiller og lurendreier, men samma det. Bare kjør dere fast i puristhjørnet dere. Da vet vi i alle fall hvor dere er. :rolleyes:

    Men jeg lurer litt på en ting: Hvor mye av flua må flyte hvor lenge for at dere godkjenner det som "tørt"? Jeg mener å ha sett noen puristklekkere (hoho, barn av purister) som man skal ha flytemiddel med helt spesielle egenskaper for å få mer enn 1/5 av kroppen til å flyte i lengre enn 10 sekunder. Og hva er egentlig en flue? Kan ikke dere "ekte" fluefiskere beskrive en "ekte" flue for meg. Hva må den inneholde og hvilke egenskaper må den ha? Bare sånn at jeg vet liksom. Jeg mener nemlig å ha sett purister binde/bruke "fluer" som på ingen måte i noen som helst terminologi kan kalles for fluer. Men ettersom jeg er en fluefisker med et åpent sinn så er jeg også åpen for at det kan finnes en logisk forklaring på disse fenomenene.

    Men jeg tviler...  ;D

    Nå synes jeg du er vrang Erik  ;D ;D ;D

  4. Fluefiske dreier seg mest om det å komme seg ut å fiske. Veldig mye her inne er bare tidtrøyte, og teoretiseringer av fluer og utstyr. Forumet har tatt en pub-rolle. Her kan vi sitte og taste skit med likesinnende, men vi kommer ikke så mye videre.  

    Skal jeg blir en bedre fluefisker må jeg fiske mer, men skal jeg fiske enda mer enn det jeg allerede gjør så må jeg være enda mer borte fra familien, og vil jeg det? Nei.  Og er det viktig å bli så mye bedre? Nja, skulle gjerne fått litt mer dreis på nymfefiske og bli litt bedre til å kaste. Klarer jeg å treffe litt på forholdene så tror jeg uttellingen blir tilfredsstillende nok likevel (det er jo morsommere å fiske når man får fisk...). Uansett, det vil gjøre godt i kropp og sjel den dagen jeg ser åpent vann og kan legge ut en flue. Men, så lenge det er godt skiføre så kan sesongen godt drøye litt til. Smurte tørrvoks i dag, blandet lilla og blått + lilla glider på glidesonene. Supert feste og god glid. Jeg gråt da jeg passerte målgang sidelengs, mens jeg viste fingeren til en svenske som stod på parkeringsplassen og knotet med skiboksen (bor oppe i strøket her, og han tittet rart på meg - den humørløse svenskegjøken).  

    Blir nok klister i dag Jørn  :)

  5. hmm. syntes det er merkelig at ikke tiemco har opplyst dette verken på pakken eller på hjemmesiden...

    Jeg mener at det stod på de første pakkene som jeg kjøpte for to år siden. Husker jeg rett var det 0,58 på 4x og 0,62 på 3X, men jeg stoler ikke på hukommelsen. Grunnen til at jeg spør er at jeg har brukt 3x, men lurer på om jeg må ned til 4X på et firersnøre med litt tynn fronttapering. Bare teoretiske tanker som flyr gjennom hodet pre season. Gjelder å jobbe med alle detaljer. Har lært det av Ole Einar Bjørndalen.  ;D 

    Jeg bruker 4X både på kl. 4 og 5 Jørn.

  6. Nettopp ja. Odd Grythe intervjuer -Lars- 

    Utrolig bra parodi på meg, for jeg er også nær døv  ;D

    Ja, da passet parodien enda bedre. Jeg tok det mest på utseende og holdningene til alt det moderne.  ;D

    Det hører med til historien at denne Hr. Knotten fikk overrekt en sykkel fra NRK også.

×
×
  • Opprett ny...