Gå til innhold

slappfisken

Members
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slappfisken

  1. Her er det flere grunner, jeg var der i belly,og flere ganger kvakk jeg til da jeg trodde det var draugen jeg var borti,men det var bare et tre under vann.... Har auren lett for å gå ut av vannet,det er en liten bekk ut...

  2. Hoppla!

      I ett klassisk skogsvann uten innløpsbekk. Hvor mye fisk bør det være,for at det skal kunne bli stor fisk,uten at det blir for få.? Vil jo ha flest mulig.

    Vet at mattilgang styrer nesten alt, men det jeg vet er at det er all slags fauna der,med myr,bratte skrenter og mange trær som henger over vannet. PH ca6. Vannet er ca 17000m2.

    Hvor mange kg pr.HA.??

    Håper det er noen som kan svare....

  3. Heisann. Hvis dere skulle på tidenes fisketur,hvor ville dere dratt? Jeg snakker om type tur der jeg har 2-300000kr.og fri fra jobb så lenge jeg vil.  Er det en rundtur i verden som er greia, i tlfelle hvor?

    Gøy å høre hvor dere hadde reist,og hva dere hadde fiska.

  4. Dere har alle sett de små 3-5mm svarte bille greiene som freser rundt på overflata. Det er gjerne en hel gjeng i sammen,ser ut som små radiobiler egentlig. Hva eer det,og spiser fisken de. Ser jo fristene ut der de kjører rundt. Noen som vet??

×
×
  • Opprett ny...