Gå til innhold

jebola

Members
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jebola

  1. Harren kan være svært selektiv, sprek kan den også være. er veldig morsom fisk syntes jeg. Fisker alt som kan fiskes med flue fordi jeg elsker å fiske. Så setter egt alltid pris på å få fisk. Ofte fordi det gir meg følsen av at jeg har gjort noe riktig enten det er harr eller ørret, etc. Men ja. Veldig kul fisk som kan utvide sessongen lenge.

    Eirik

    Sier meg helt enig - spot on!

  2. Harren kan være svært selektiv, sprek kan den også være. er veldig morsom fisk syntes jeg. Fisker alt som kan fiskes med flue fordi jeg elsker å fiske. Så setter egt alltid pris på å få fisk. Ofte fordi det gir meg følsen av at jeg har gjort noe riktig enten det er harr eller ørret, etc. Men ja. Veldig kul fisk som kan utvide sessongen lenge.

    Eirik

  3. ute et par timer før sola takka for seg i går kveld. på 3 kastet satt den.... horngjel! etter det gikk det slag i slag med fisk hvert 5 minutt, totalt 7 sjøørreter med minste på 4 hg og største på 9 hg, 4 horngjeler.... og 2 lyr. takker nok pent for meg etter å ha hatt en fantastisk vinter og vår med over 200 sjøørreter i håven! neste gang det bærer ut i salt vann er vel rett før st.hans for å jakte ekspress tog! legger nå snuta mot brun prikkefisk  ;D

    200 sjøørreter - rett og slett imponerdende!

  4. Må man ut mot åpnet hav eller kan man få sjøørret på steder som f.eks strekningen Melsomvik - Bogen osv??

    Hei.

    Anbefaler deg å begynne på side 1 i denne tråden. Og lese deg videre. Utrolig mange gode råd.

    (Det spesifike området skal jeg ikke uttale meg om.)

    Eh..svaret gir seg vel egentlig selv...i og med at det tok 2 sekunder å lese svaret fra Lars Vegas.

    Men ser absolutt poenget ditt Dryflyfool, mange gode poenger og tips for en "noob" som meg!

×
×
  • Opprett ny...