Gå til innhold

b-jacobsen

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av b-jacobsen

  1. Alt til sin tid,er det vist noe som heter. Når jeg drar opp i hjemmemarka som for meg er Hurumsmarka, er fisk på 400 gram mer enn greit. Drar jeg opp i Finnemarka, blir det greit når de er over halvkiloen. Når jeg drar opp til godvanna oppe på Hardangervidda, er det først greit når kiloen passeres osv. Men jeg har også hatt mange fine turer nesten uten at det har blitt fisk også. For meg er det å komme meg ut i naturen det viktigste, å få fisk er bonusen.

    Jens

    Dette beskriver nøyaktig mine tanker og følelser rundt dette.  Fisk på 100 til 200 gram blir derimot for stusselig uansett lokasjon.

  2. Jeg tror du har oversett kjøpsloven § 84:

    § 84.Vilkår for krav mot tidligere salgsledd 1

    (1) Kjøperen kan gjøre krav som følge av mangel  gjeldende mot et tidligere salgsledd, for så vidt tilsvarende krav på grunn av mangelen kan gjøres gjeldende av selgeren.

    (2) Ved salg mellom enkeltpersoner når kjøpet ikke hovedsakelig er knyttet til deres næringsvirksomhet, kan kjøperen uansett avtale også gjøre krav gjeldende mot tidligere yrkessalgsledd etter forbrukerkjøpsloven § 35.

    Hvis A (forbruker) kjøper en ny stang i butikken og A deretter av en eller annen grunn legger stangen ut for salg her på Fluefiskesiden, kan kjøperen B (forbruker) følgelig rette eventuelle mangelskrav mot butikken som om han hadde vært A.

×
×
  • Opprett ny...