Gå til innhold

Ryggknekkeren

Members
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ryggknekkeren

  1. Gramvekt til stangen er oppgitt av produsenten. Stangen skal brukes til laksefiske i små og middels store elver under vanlige "sommerforhold". Der kaster jeg stort sett ulike varianter av speycast men også av og til over hodet. Jeg ønsker derfor innspill til snører som passer til dette "switch"fisket,og snøret må da selvfølgelig produseres i riktig gramvekt:)

  2. Hei! Jeg ønsker innspill til det ultimate switchsnøret, som må passe til 11"#8 stang, 21-22gram. Jeg kaster 70% vannkast og resten over hodet med denne stanga. Er selv svak for multitipsnører ala Guideline Switch Multitip, DDC connect og Rios Versitip short, men jeg vil gjerne høre hva andre har erfart.

    Vh Paul

  3. Selger 3 stk LTS Custom klumper i synkegrader F/S1, F/S3 og S1/S2. Klumpene er 12,5 meter lange og veier 42g. Har montert knallsterke Roman Moser flettede løkker i frem- og bakkant av klumpene så de er "ready to go". Dette klumpsettet dekker det meste av sommerfiske og passer til LTS X1 og Explosive 14,6" samt Across 13" og alle andre stenger som kaster 42g. Klumpene er kun prøvekastet og selges samlet for 550,- inklusivt frakt. Har også eskene om kjøper ønsker disse, mot frakttillegg.

    Vh Paul

×
×
  • Opprett ny...