Jump to content

Vegard1

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Vegard1

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tusen takk, skal se om jeg finner filmene deres :-)
 2. Skal iallefall gå til innkjøp av pattegrisen og vaskebjørn til å begynne med :-) Finnes dessverre veldig lite informasjon om inntrekkteknikk på nettet (Google, Youtube ang nymfefiske..)
 3. Hei, og takk for flott svar med gode tips! Forresten, fisker du SØ ved å bruke nymfe eller fisker du SØ med tørrflue? :-)
 4. Takk for flott svar og gode tips. Jeg skal nok gå til innkjøp av noen av de byttedyrene du listet opp! Blir spennende å prøve.. har god tro på rosareke, etter hva jeg har lest på nettet.
 5. Hvordan vil du si vesten er i størrelse? Bruker som regel M i t-skjorter og jakker, så da passer kanskje M?
 6. Skjønner. Tror nok jeg går for vest :-) Ser det er mange prisklasser, fra 500kr-3000kr, men man får vel en bra vest til 1000 kr også?
 7. Akkurat, har ikke sjekket ut databasen så mye men skal ta en titt innpå der :-)
 8. Da skal jeg gå til innkjøp av et par pattegriser og vaskebjørner, takk for tips! :-)
 9. Takk for oppklaring. Da passer jo den perfekt til Fast Intermediate snøre :-) Finnes den både som nymfe og streamer?
 10. Takk så mye for svar! Jeg nå lest litt rundt, og ser at våtflue er på tur ''ut'' og har blitt erstattet med nymfer og streamere. Vet ikke om dette stemmer, men fant en del kilder på dette. Når du nevner graden på synk, mener du da slow/fast intermediate eller mener du synk3, synk4 osv.. isåfall ser jeg den linen jeg skal ha kun har fast intermediate, og ikke synk 3 osv:
   Hei gjest!
    For å se skjult innhold må du være medlem av foreningen. Klikk her for
 11. Hei! Jeg skal gå til innkjøp av Guideline Coastal WT Fast Int. Siden dette er en line som synker under havoverflaten, er det vel slik at jeg må kjøpe våtfluer og ikke tørrfluer? Hvis jeg skal fiske tørrflue så må jeg vel ha WF Flyt? Og hvis jeg går til innkjøp av Fast int. snøre, så kan jeg også fiske med streamere og nymfer? Skal fiske sjøørret :-)
 12. Ja akkurat, jeg tror jeg går for vest men skal ta turen innom en lokal forhandler å høre litt.
 13. Takk for tips. Ja, høres mer praktisk ut å bruke vest til slikt. Har ikke eid hverken vest eller hip-pack før, så der må jeg nesten prøve meg frem.
 14. Akkurat, jeg skal sjekke ut Patagonia sin. Det er vel en 8 l du har? Da jeg ikke har vadere enda, så tenkte jeg å kjøpe vest samtidig som jeg skaffer meg vadere :-) Men i mellomtiden hadde det vært fint med en veske for å oppbevare fluer, fortommer, spiss, smøreutstyr til linen osv.. Jeg har sett på noe sånt men kanskje den blir litt stor?
×
×
 • Create New...