Gå til innhold

Polardego

Members
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Polardego

  1. Har bare opplevd stangbrudd to ganger. Den første gangen var med en Loop som jeg hadde kjøpt samme dag. Knakk tuppen under kasting, tror ikke jeg hadde hatt snøret i vannet en gang :) Fabrikasjonsfeil, fikk helt ny stang dagen etter. Den andre gangen var en Scierra, knakk tuppen i bildøra. Fikk ny tupp på under en uke. Og da bodde jeg usentralt i Finnmark. Når jeg leser hvor lang tid garantisakene tar for premiummerkene så blir det nok bare asiatisk på meg framover :)

    Dette har du også krav på etter at garantien er utløpt.

    :D :D :D

    En fluestang skal vel ikke tåle en bildør? Og hadde jeg valgt en Sage i stedet for en Loop så er det ikke sikkert at G-Sport hadde hatt 3-4 identiske stenger i hylla for å gi meg en ny dagen etter. 2-4 uker er ufattelig lenge midt i fiskesesongen.

  2. Har bare opplevd stangbrudd to ganger. Den første gangen var med en Loop som jeg hadde kjøpt samme dag. Knakk tuppen under kasting, tror ikke jeg hadde hatt snøret i vannet en gang :) Fabrikasjonsfeil, fikk helt ny stang dagen etter. Den andre gangen var en Scierra, knakk tuppen i bildøra. Fikk ny tupp på under en uke. Og da bodde jeg usentralt i Finnmark. Når jeg leser hvor lang tid garantisakene tar for premiummerkene så blir det nok bare asiatisk på meg framover :)

  3. Brownick glassiberstang 9' #8/9 solgt med et DT-snøre #5/6. Holdt på å gi opp hele greia helt til jeg fikk prøve kameratens Hørgård Mayfly #6 :) Fikk mange fine ørreter på den en natt med et krakilert DT-snøre som fiska utmerket med klassiske våtfluer :D

  4. Si at du så en ulv og en same med rifle i samme område. Da rykker alt av tilgjengelige mannskaper ut. Politiet, SNO, Reinpolitiet og sivilforsvaret. Ferier blir inndratt, avspaseringer avblåst og mordetterforskninger tilsidesatt.

  5. Greit at det er en smule sykt å spikre opp et dødt dyr, men hvorfor ser man ikke samme omtale av feks overfallsvoldtekter, barnemishandling o.l.? Denne saken er jo omtalt i samtlige nettfora jeg er på, mens tilsvarende utført på mennesker ikke er verdt en eneste tråd. Er vi vestlige mennesker blitt dekadente siden vi bryr oss mer om dyr enn våre medmennesker?

×
×
  • Opprett ny...