Gå til innhold

Oppdateringer for NC på Røros 24.-26. august


Flyman

Anbefalte innlegg

Heisan folkens!

 

Her kommer en liten oppdatering for Norgescupen i Fluefiske på Røros 24.-26. august:

 

Etter en ytterst tørr sommer, så har det endelig regnet i bøtter og spann! Så nå ligger det ann til virkelig gode forhold til konkurransen hvis vi skal tro på langtidsvarselet 8) Fisk skal alle få uansett (tror nesten vi kan garantere for det........... :shock: ).

 

Vi har valgt å legge inn felles lunsj for deltakere og funksjonærer både på fredag og lørdag. Dette har vi lagt inn i deltakeravgifta, slik at dette ikke vil koste noe ekstra :D . Så alle skal slippe og stresse med matlaging i lunsjpausen, og heller hygge seg med mat og litt sosialt samvær 8)

 

Ettersom at dette er siste konkurranse for sesongen 2006, så har vi lagt inn en bankett/fest på lørdag kveld etter premieutdeling 8) Dette er selvsagt valgfritt, men vi håper at så mange som mulig har lyst og mulighet til å delta :D Påmelding vil skje på informasjonmøtet på torsdag.

 

PS! Påmeldingsfristen for deltakelse er i dag, 16. august, men vi velger å utsette påmeldings- og betalingsdatoen til tirsdag 22. august. Det er alltid noen som ikke har mulighet til å gi klart svar innen fristen pga. jobb, familie og annet :D

 

Flere oppdateringer vil komme i dagene frem mot konkurransestart :D

 

På vegne av arrangementskomiteen i Røros Jeger- og Fiskeforening, Geir Hanslien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...