Gå til innhold

qwer993

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg fisker om våren og sommeren sø i tjømeområdet (vestsiden), med flue. Fisker med Mickey Finn-type fluer mm. (orange og andre farger, sorte, hvite), middels inntakshastighet. Bruker 6er stang med 7er line (flyt og synk) og er sånn middels til å kaste (i beste fall). Fisker stort sett fra båt på dagtid, dybde 0-2 meter. Problemet er at jeg aldri får stor sø! 0,5-1,0 kilo er regelen. Har ved et slumpetreff fått en sø på 1,8kg for noen år siden. Med stor ørret tenker jeg 3-4++ kg. Hva er det jeg kan gjøre gæærnt? Noen som kjenner området mht sø-potensialet? Finnes det større??!!!
  2. Takk for tips. Men jeg kan ikke finne noen skyteklump #6 eller #7, synk3-6 noe sted. Har kikket på www.gero.no, men ingen klumper der som passer. Vision har visst bare flyt/intermediate.
  3. Snakket med Nordisk Fiskeutstyr idag. Fyren der sjekket med alle deres leverandører ang. hurtigsynkende (3,4,5,6) klump #6, #7. Finnes ikke. Noen som vet hvor jeg kan få tak i dette?
  4. Hei, har noen spml om valg av synkeline. Jeg bruker vanligvis en #6-stang (Orvis-rask aksjon) med #7-flyteline, men jeg ønsker enkelte ganger å komme raskt ned, spesielt ved fiske i saltvann fra drivende båt og når sjøørreten går dypere. Jeg planlegger å skaffe en synkeline. 1) Bør jeg kjøpe WF eller skyteklump? Hvis skyteklump, bør den være FLYT-SYNK eller SYNK-SYNK for nevnte stang? 2) Hvilken synkehastighet bør linen ha, 3-4-5? Har ikke erfaring med synkeliner. 3) Hvilken AFTM-klasse bør skyteklumpen ha? 6 eller 7? Er det tyngre å holde en skyteklump i luften, enn et WF? 4) Hvor i all verden får jeg tak i en såpass lette synkeliner i osloområdet, kunne ikke finne noen på Nordisk' webshop (shop.nfisk.no) eller xxl.
×
×
  • Opprett ny...