Gå til innhold

Fishermans Friend

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Gjeddebestanden hører ikke hjemme der fordi det var noen tjuvfiskere som ble tatt der, og de ble så forbanna at de satte ut en masse gjedder, og dette har formert seg helt sinnsykt! Derfor er jeg så sur på at det er gjedde her, og jeg lover deg at ørreten har fått merke dette! Før så var det rikelig me ørret i hallingdalselva, men nå er det omtrent bare gjedde du får! Er verst i strekningen Krøderen til Flå.
  2. Er ikke sånn ment egentlig. Det jeg mener er at jeg så sur for at gjedda som har kommi har ødelagt omtrent hele hallingdalselva også " rensker" gjedda fort mye av det fine ørreten i krøderen også!
  3. Alle som vil komme for å delta i denne konkurransen er velkommene! Jeg har ikke noe me konkurransen å gjøre, men det er jo koselig når det kommer masse folk som vil prøve å få "renska opp" litt gjedde!! Konkurransen foregår fra båt og det koster 50 kr pr. stang. Det her ikk ment som reklame, men jeg vil bare at det kommer noen ekstremt dyktige gjeddefiskere som kan vekk litt av den f...... gjedda! Det er ørreten som gjelder! Det blir gode premier i år!
  4. Hva me å reise te hemsila da? Prøvd det? Få me deg en guider også tar u noen skikkelig kanonfisker!
  5. Noen som har starta fisket i hallingdal ennå?? Drittvær altså! Var jo så bra for ei stund sia, men nå regner det og er kaldt. Dårlig me klekkinger på fjellet ihvertfall da... Om noen har prøvd fisket på fjellet eller i elva så er det morrro om dere slang innom en kommentar .png' alt=':lol:'>
×
×
  • Opprett ny...