Gå til innhold

blaZter

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei, Jeg er førstegangsfarer alene på fisketur i New Zealand. Flyr inn til Rotrorua på nørdøya 23. januar, blir i landet på ubestemt tid (noen uker i utgangspunktet). Lurer på om det er noen som er på nordøya og som vil fiske litt sammen en dag eller flere? Hvilke erfaringer har folk med guider? De koster jo fort 5000 for én dags fiske, men utelukker likevel ikke å leie en guide. Evt andre tips og triks mottas med takk. Idar Kintel
  2. Markbakken: Kjøpte den hos Prima Villmarksliv, opphørssalg i Bodø. 60 % rabatt. Har diverse snører liggende i skuffa, men håper at noen skal dele en wow-opplevelse med et spesifikt snøre.
  3. Hei. Har nettopp kjøpt meg Slate Light Weight 9 fot #5. Lurer på om noen har erfaring med diverse fluesnører og snøretyper til stanga, og hvilket snøre som er å anbefale. På forhånd takk!
  4. blaZter

    Bellyboat

    Hvordan brukes bellyboat? Det står alltids at man ikke skal bruke den alene, uten oppsikt...er det mange som følger "rådet"? Noen som har hatt "ulykker" med bellyboaten?
  5. Heh! joda, takk for det!
  6. Skulle bare høre om kvalitet på sølvkroken fluer..!
  7. Er det noen som har en mening om kvaliteten på sølvkroken-fluesett..? Synker våtfluene, flyter tørrfluene? Bindetråden solid? dubbingen solid? http://www.solvkroken.no/ekat/produkter/HK_01/6384/SOLVKROKEN/01_2032.html http://www.solvkroken.no/ekat/produkter/HK_01/6384/SOLVKROKEN/01_2028.html http://www.solvkroken.no/ekat/produkter/HK_01/6384/SOLVKROKEN/01_2026.html KOM MED EN KOMMENTAR!!!
×
×
  • Opprett ny...