Gå til innhold

pellus

Members
  • Innlegg

    479
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://permfiske.blogg.no/

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. pellus

    Island

    Ser ut til att det har ordnet seg, men takk og god tur
  2. pellus

    Island

    Hei. Er det noen som planlegger ein islands tur her inne?? Skal ikke selv på tur, men har ein liten ting eg ønsker sterkt i island. Ta gjerne kontakt på pm. så skal du få mer info
  3. Grattis Åge. Da har eg låge i fiskedvale i 5 månder. men nå kjenner eg att krampa kjem sigende på. var nær ved å leite fram haspel stangen, har faktisk jern med kroker på liggende. :-\ ser att ting skjer ned i fjøra her nå, sikkert mange flere fine exsemplar av SØ som ligger og venter på lua mi.
  4. pellus

    Nakker

    Vil vel satse på å slakte mest haner. finest fjør på desse, hønsa har ikke dei lange fjera.. men så klart blir ikke kvaliteten den beste, men holder sikkert til meg, og fisken
  5. pellus

    Nakker

    hehe, nei det skal vel litt til ja, "ler" men er noe spesielt med ting ein lager selv. blir litt exstra stas med fluene vil eg tru
  6. pellus

    Nakker

    blir ikke noe før om 5-7 månder. må ha litt kjøtt på kroppen, kaster jo ikke mat Da har eg ringt til ein taxidermist. skrpe fett, tørke og fryse. det skulde holde i massvis.
  7. pellus

    Nakker

    Nå har eg bare kyllinger av blanding rase. men kjem til å ruge frem haner av tpen nakke grizly eller hva de heter. kjem fra en hane som heter Plymouth rock, det er den hanen som er mest brukt.
  8. pellus

    Nakker

    Takk, har tørkett ein del av hjort. skarapa og salta. 30 + 30 dager i fryseren. dette er ca ett år sidan, holder godt håra enda. så da blir vel prinsippe de same med fjørnakke da? var redd det var noe mer jobb med d.
  9. pellus

    Nakker

    Hei. Da har eg ein del kyllinger i sving her på garden, men som sikkert alle vet, bir ikke alle høner, men er haner. her kjem så klart flubinding sterkt inn i bilde. for eg kan ikke fore på mange haner, og på grunn av slossing blant hanene. men over til mitt spørsmål. er det noen som vet åssen eg får gjort nakkene brukende til binding? må dei skrapes, tørkes, saltes, frysest mm??
  10. heheh, beklager, sette dei godt fast for transport :P
  11. ???? Den er jo bundet fast!!?? ??? ??? nope, bare dra Noen av krokene kan sitte godt fast. ikke ver redd for og ta i. er ikke nødt å sette den så godt fast nor du fiker med den. for den vil henge rett bak kroken uansett.
  12. hei folkens, travelt her, men i morga har eg fri, så da rekker eg posten, Laga fluene på jobb i går,
  13. pellus

    Barn

    Min erfaring med barn og fluer, la fantasien herje, let fram alt han/ho kan bruke. og la dei bare binde i vei. har to gutter som liker og binde flue, har laget til egen øske til deres fri styring. men bruker så klart store kroker- enklere for tassene de
  14. pellus

    Skal på ferie

    Ikke mange som husker turen til bulgaria her inne nei, hehe
×
×
  • Opprett ny...