Gå til innhold

Mr. Fisherman

Members
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Mr. Fisherman

  1. Kim og Brede er da snille som lam...

     

    Kjenner jeg dem rett så var det nok bakfylla som gjorde at en av dem var for slitne til å flytte seg.. ;D

    Dessuten, en slik historie har alltid to sider...

     

     

    Jeppda. Og fylla og bakfylla materialiserer seg på to svært forskjellige måter. Så var de hiiiippi-hey og lykkelige på fredag- og lørdagskvelden, så var det vel payback-time til bakfylla på dagtid både lørdag og søndag.  ;D

  2. Gutta med filmutstyret var da hyggelige nok de. Det er gutta bak fluefiske.biz, altså Kim og Brede. Jeg gleder meg stort til denne filmen kommer i allefall. Men faren for at de var litt bakfulle på søndagen er nokså stor 8)

    [/quot

     

    Ikke hørt om de før...Kim og Brede..who?

  3. mulig du har truffet på Grimsmo? han er jo en kjernekar,men om kameraene er det vet jeg ikke..

     

    Nope, var ikke Grimsmo...ikke noe trønderdialekt og heller ikke noe Grimsmoiansk over kastingen;-)  Har også inntrykk av at Grimsmo er en hyggelig fyr. By the way...husker jeg så Grismo under NM på Holmendammen for noen år siden.....må si det er ytterst få som kaster så elegant som han.

  4. Vi kom tuslende blide og fornøyde ned til hengerbrua da vi oppdaget tre personer som holdt på å filme. I pausen spurte vi litt nysgjerrig: "jasså, blir det fluefiskefilm nå?"...og svaret vi får fra den ene kamerafyren er et surmaga "ja", med et kroppsspråk som tydlig signalisererte "ikke bry dere". Ikke noe big deal, men problemet var at de sperret av hele hengebrua.....men etter 10 minutters venting begynte vi marsjen over hengebrua (det ble ikke filmet akkurat da). Jaggu......kameramannen eide visst tydeligvis brua....gjorde ikke antydning til å flytte litt på kamerastativet når vi skulle passere han. Vi hadde full opppakning med telt, fiskeutstyr ++ og måtte åle oss forbi Mister Important. Snakk om arroganse. 

  5. Noen som kjenner til de tre personene som prøvde seg på fluefiskefilming i Rena? I de aller fleste tilfeller er det veldig hyggelig å treffe andre fluefiskere langs elver og vann, noe som dessverre ikke kan sies om denne gjengen. Men for all del, lykke til med filmen

  6. Svømmende pupper er tingen i Renaelva nå. Hadde jeg ikke søtti her med kjøttsår helt inn til beinmargen så hadde jeg vert på plass i dag... og i mårra... ...  :'(

     

    Er det ikkeno særlig aktivitet av Døgnfluer på denne tiden å? (små)  hørt no rykter om teppeklekkinger med små døgnfluer...   Regner med at du vet det Ole Marius ;)

     

    Ignitaene seiler nedover Renaelva i disse tider

  7. Interessant tråd.

     

    Jeg fisker også kun etter brunørret og evt harr, og har to femmere med ulik aksjon og en sekser, men vurderer å kjøpe en lettere stang. Det som har telt i mot er faren for å trette ut fisken for mye, slik at den ikke klarer seg etter release. Liker å lande fisken relativt raskt, og er skeptisk til å kjøre 500 grammere på mindre enn en firerstang i hvert fall. Synspunkter?

     

    mvh

    Jørn

     

    Går helt fint å kjøre 500- grammere på #2-3 stenger....kiloen går også helt fint. tror det står mer på fortomtykkelsen, fremfor stangklasse.

  8. Legger du på en line som veier halvannen til to ganger mer enn oppgitt AFTM vekt, så kan du speye og dælje til bloksberg med hva som helst...

     

    Fine ord, Rams :D Har ikke lest svarene dine før nå, Kim. Ser vi er har temmelig ulikt syn på det snøret. Kult at det passer for deg, jeg styrer glætt unna. Coatingen er nok noe av det bedre på det snøret...hehe.

  9. hmmmm....blir det for mye trykk vist en vrenger buksa for så å fylle vann?.....Blir vel nesten samme trykket når en vader dypt vil jeg tro...... ???

     

    Blir mye mer trykk på sømmer når du fyller buksa med vann, enn det det blir når du vader. Prøv det gjerne ut på din egen bukse...så skjønner du hva jeg mener :P

  10. Oooh, jeg ville aldri gjort det med mine vadere. Det kan sikekrt funke, men sømmene i en vadebukse er ikke laget for å tåle trykket som oppstår hvis den fylles med vann.

     

    Prøv å spraye med alkohol. Det er flere vadere enn goretex det funker på.

    Et annet tips som høres fornuftig ut, (men som jeg ikke har prøvd) er å lyse på innsiden av buksa med en lommelykt. Rommet må selvfølgelig være mørkt...

     

    Har også hørt om noen som bruker samme metode som brukes på sykkelslanger. Fyll badekaret med vann (istedet for buksa) og buksa med luft.

     

    ...

    Enig med Tore her.....jeg har tidligere fylt buksa med vann for å finne hull......jeg fant hullet, men det blir et ganske så kraftig trykk på buksa. Så jeg ville nok prøvd en mer skånsom metode før fyll-med-vann-metoden eventuelt benyttes.

  11. Kjøp UV liv vist hullet er lite!!!!! Torker på 15 sek vist du har det ute i sola, og ca 5 min vist du ikke er i sola. Blir nett som Aquasure når det er herdet. Hadde det ikke vert for at eg må ha med meg min til Rena på torsdag så skulle eg sendt den til deg. Det er Loon som lager den.

     

    Er uenig i at UV- limet blir akkurat likt som aquasure når det har herdet. UV- limet blir mye hardere.....og etter relativt kort tid kan man oppleve at det krakkelerer..........og det kjenner man :-\

    Hvis man har tid til å vente en del timer på at limet tørker, så vil jeg helt klart anbefale aquasure. Er det imidlertid hastverk, så er det veldig greit å ha en uv- limtube i vesten.

×
×
  • Opprett ny...