Gå til innhold

Vitzefritz

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Vitzefritz

  1. Takk for tipset! Nå har jeg også sett gammel amatørvideo fra laksefiske i Laksjohka. Det ser glimrende ut. Synd med garnene, håper ting har forandret seg..
  2. Det høres bra ut! Da er dere der uka før vi drar opp. Det blir spennende, gleder meg som en unge. På kartet ser det ut som det også er flere fiskevann i nærheten. Det er kort vei til grensehandel i Finland. Håper de har en liten fiskebutikk der også, man kan sikkert få bruk for nødhjelp. Jeg har hørt at Laksjohka skal være bra. Dere får ha lykke til med planlegginga! - så får vi håpe at vi får noen tips. Det er bare 4 mnd igjen
  3. Hei og takk for tipset, Er det flere som har erfaring fra handling på ebay? Er litt skeptisk, men må nok prøve meg ca 200kr for cortland fluesnøre er jo b-b-billig.. Kjøper jeg f.eks et snøre til 300kr, kan jeg da sende det i gave til en venn og slippe unna toll?
  4. Hei, vi er noen kompiser som skal til Tana i sommer. Vi skal disponere en hytte i nærheten av Skippagurra/. Vi kommer til å fiske med forholdsvis lett utstyr (så ørreten er vel å foretrekke). Vi tenkte å prøve litt i selve Tana-elva og noen av sideelvene. Er det noen som vet om bra fiskevann(ørret/røye) i nærheten? Ellers noen tips?
×
×
  • Opprett ny...