Gå til innhold

Espen Sjøberg

Members
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Espen Sjøberg

  1. Har brukt vest og hip pack, etter at jeg kjøpte meg ny vadejakke, har behovet for ekstra plass ikke meldt seg :) liker ikke ha noe særlig mer en linekurven på kropp :) Om jeg skulle ha med mye stesj på tur har jeg en sekk på land med ekstra dill dall i :)

    Christian

    Tror at trådstarter var lei av å ha på seg vadejakke midt på sommeren. Selv står jeg i T-skjorte og fisker når det er varmt. Synes det ser litt komisk ut å se folk med tjukke jakker midt på sommeren.. men hver sin smak.

  2. Vest har jeg såklart hatt i tankene. Og etter erfaringene her, så ser det ut som det kan være det greieste. Jeg har jo blitt avhengig av hov festet i magnet på ryggen, og det blir jo litt knot med en chestpack. Ihvertfall på simms varianten.

    Vanlig ryggsekk og vest virker kanskje som den greieste løsningen. http://www.simmsfishing.com/site/headwaters_vest.html# <-- Denne virket jo veldig luftig og fin. Noen erfaringer?

    Hvilken vest du velger er jo smak og behag. Husk bare et det kan vær lurt å ha en lomme på ryggen til en drikke Camelback. Jeg monterte inn en på ca 1 liter. La slangen opp via skulderstroppene. Da slipper du drasse med deg flasker mens du står i elven.

  3. Kjenner at jeg får medfølelse for deg og de andre innbygdes Erik. Men du skal ha for at du alltid (når jeg har møtt deg) har hatt tid til en hyggelig prat.

    Jeg innrømmer at jeg har flagget bra fiske derfra i mine første sessonger, men skjønte fort at det var ris til egen bak. Selv om elva er fin, skal det nevnes at det ikke akkurat er å dra opp og plukke storfisk. Det kreves tolmodighet og kunskap om elva hvis man skal lykkes med godt fiske....

  4. Jeg løper rundt i vest og trives med det. Riktignok er det litt i overkant mange stive lommer på Simms G3 som jeg har (enig med JB). Men fikk noen morsomme assosiasjoner når jeg ser hva dere jenter går med  ;D

    Akkurat de attributtene prøver jeg å unngå å fremheve. Manboobsa er store nok som de er  ;D

    [attachimg=1]  +  [attachimg=2]  

    =  [attachimg=3]

    Fantastisk... KOmmer aldri til å bytte nå. Pamela er med meg,,, YESSSSSS

  5. Har brukt vest fra første stund. Der har jeg alt utstyr i ett grep, med camelback på ryggen. http://www.gronbergsport.no/storefront.php?pid=491

    Skal jeg være ute en hel dag, legger jeg bare vesten i en større sekk sammen med matpakke og drikke.

    Går helst uten jakke så lenge det er opphold. Det er jo tross alt varmt nok. En fordel er også at alt utstyret kommer opp fra vannet når man vader. 4 store fluebokser i lommene, + litt ekstra i lommen på ryggen.

  6. Tok en dagstur i dag jeg også. Fant ngen fine steder, og synes turen var borkastet. Er som sagt ikke kjent, å da går det som regel dårlig. Endte opp i en fluesone langt nedenfor Nybergsund. Kun Harr å få, og alt for mye strøm. Nei, det blir Hemsedal for min del, der jeg er kjent og det er ørrett.

  7. Er det egentlig formålstjenlig å starte en tråd som ytterligere hyper en elv som allerede er hardt presset? Jeg tror at de som er tilstrekkelig interessert finner veien opp uansett, og at daglig reklame i form av trofébilder her på forumet vil ha en utelukkende negativ effekt - med unntak for de kommersielle aktørene.

     

    Men, det er jo fri presse, så folk må få starte de trådene de vil. Verden står sikkert til påske allikevel.

     

    Scheise fiske!

     

    Jeg vil gjerne vite om det ok forhold før jeg drar 50 mil og fisker. Om folk vil dele det med meg, er helt frivillig.

    Men nå vil jeg ha info om fiske, og ikke masse klage innlegg.

    Natta,,,,,  ;D ;D ;D

×
×
  • Opprett ny...