Gå til innhold

torlin

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei ! Ja, utrolig nok var ALL is borte. De som bodde der sa til meg at de regnet med det var masse is, men da jeg kom opp var det null is å se. Nordland ja, jeg fisket i et vann 2 mil sør for Narvik.
  2. Ja ja, dette gikk jo bra ! Været var elendig, kaldt og en del vind, men fikk flua ut etter noen forsøk.. Resultatet: 2 ørret 1.4kg - 58cm 0.5kg - 40cm (ca) Bilde:
  3. Mange av dere husker kanskje deres første tur med flue.. i morgen skjer min.. Bare en ting kan stoppe meg fra å fiske ved mitt favoritt vann... IS. Ryktene sier at meste parten av isen er borte, håper på det. Er det is der så tar jeg fram spaden og rydder HELE vannet om så, for i morgen SKAL jeg fiske ! Startet for 2 måneder siden, ved på kartlegge hva slags utstyr jeg trenger, så hva slags fluer jeg trenger og så, HVORDAN jeg skal få ut fluen. Har tørr trent litt og klarer nå sånn passe å få fluen dit jeg vil (kremt) Destinasjon: Et lite vann i ca. 500 moh, 2km2 stort.... (Nordland) Størrelser å få der. Mest fra 2-6hg Men av og til kommer det en og annen j*** på 1.5-2kg. Målet: Ta den j***** som stakk av med 4 spinnere i fjor. En grom sak som står på et fast sted (så og si) som jeg antar er litt over 2 kg (stort for det vannet) Sjangsene mine: Ræva Motivasjon: På topp! :-) Såe, ønsk meg lykke til, så skal jeg rapportere tilbake på søndag. Først en liten bønn til ørret guden vår: Kjære ørret far, måtte jeg i all hellighet ha lykke i morgen. La dine små bli fristet, la dine små havne ned i min mage. Amen. mvh Tor
  4. aah :-) Enda et lite steg nærmere.. begynner å komme seg nå.
  5. Søren..sto å tenkte på om jeg skulle kjøpe meg en sånn boks pulver også.. Har bare to fluer som er CDC tror jeg (kjøpte fluer) Forresten, hva er CDC, syntetisk materiale eller noe ? (hum..sikkert mange som ler nå..men jeg er jo helt grønn, et sted må jeg jo lære)
  6. Uhm..tja.. jeg er jo nybegynner. Har kjøpt meg det meste av utstyr nå. I dag kjøpte jeg no olje fett lignendes greier.. DEn lille flaska var dyr og heter "Wilson Creek Pure Flote" Noen som har hørt om denne før, er den bra ? DEt jeg i hovedsak lurer på er, når man skal smøre på fluene, skal man d dynke dem eller putte en liten dråpe her og der ? takk på forhånd :-)
  7. oi, den der hjalp ja! takker så mye :-)
  8. hehe, joa, jeg er klar over Lågen ;-) Skulle kanskje nevnt at jeg er ute etter fjellvann og sånt :-)
  9. torlin

    Narvik og omegn

    Noen som vet om noen bra steder rundt om kring Narvik ? Er nybegynner såe...trenger hjelp :-)
  10. torlin

    Ringebu og omegn

    Skal til Ringebu i sommer og lurer på om det er noen som vet om bra steder å få ørret der ? mvh Tor
  11. torlin

    Nybegynner

    Takk for gode svar, har kommet meg et godt steg videre nå :-) Skal finne fram visa kortet og starte morroa... Trenger noen flere fluer :-) hvis du syns det er vanskelig å bare nevne 5, nevn 10 eller 1 eller noe..
  12. torlin

    Nybegynner

    Hei! Ja, jeg er nok en nybegynner som trenger hjelp. jeg er 23 år og har absolutt 0 peiling på utstyr når det kommer til merker/produsenter og sånt. Det jeg håper dere kan hjelpe meg med er følgende..: Stang, snøre, snell..hum..osv :-) Hva trenger jeg ? Er ute etter utstyr til ørret fiske i fjellvann, mindre elver, skogsvann etc. Altså ikke noen laks på 18 kilo... ;-) Det jeg vet er størrelser på stenger 5,6 osv og hva WF er...og litt til :-) Jeg vil jo ikke kjøpe en stang/snelle som koster mer enn 2500 første gang da.. Er det noe annet utstyr som er et must, polariserte briller, håv.. etc.. Så, er det noen som kan hjelpe meg her ute? Håper det:-) PS! Nevn 5 av dine favoritt fluer til generellt ørretfiske med det samme. (dem du aldri kan unnvære samme hvor du skal) Jeg skal jo trossalt begynne ha en flueboks med noen fluer også.
×
×
  • Opprett ny...