Gå til innhold

EnSvenskEn

Members
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. nope, but sign me upp for jag vill gjerne gjøre det...
  2. hehe jeg også. Er ute og jobber på det men ingen lycka.
  3. ... trodde dette var en tråd om "alternative arter i sjøen"...
  4. hvor fisket du? såg en fluefisker som sto ett tital meter bort fra meg på den lille øyen...
  5. takker så mye... vi begynner med det som er vesentlig - mobilen, det er en Nokia N73 med 3,2 mpxl... ved godt ljus og andre gode forhold så tar den bra bilder, men i øvrigt en riktig drittmobil. Jag ønsker dock ikke å starte en mobildiskusjon... Snellen er en Danielsson(ingenjøren bak Loop-snellene) LW 4-7 og stanga er en Vision Extreme Plus klasse 8. En kanonkombo hele kitet. Linen er en enkel intermediate for runt 500 kr.
  6. Da var det min tur da. Tok en tur idag da jag tenkte det var ok vær. Det var stille og fint men ikke mye aktivitet på vannet. Såg en del alke og måke jage men for langt ut for en landkrabbe som meg. Jag tok turen til havnen ved Holmenkrysset, finns en litten "øy" der det er bra å kaste fra. Det var betydlig kyligere enn jeg ventet nor jag åkte ut men etter en pause med varm kakao og brødskive så kom systemet igang igjen og fingrene kunde jobbe på. Turen resulterte i min første fluefangede fisk i fjorden - en torsk på ca 2kg. Kan vel ikke skryte om hard kamp men det er ju som vanligt nor man får torsk. Deilig var det hvert fall. Den tok på en orange deceiver ca 10 meter fra land og svømmer fortsatt runt og venter på att neste deceiver skall friste. (det blev ok bilder med mobilen)
  7. ingen fisk denne gangen heller. det var som fan. dokk hade jeg ett par torskar etter og nor jeg kom frem til en av vikarna så visade sig en sjøørret gjennom ett fint hopp med hela fisken ovan vann - det ga puls. ellers en vakker dag med mange alker etter fluen... noen annen som hvert mer heldig?
  8. noe som dette? helt vanvittig spør du meg. noen som har en idé om plass?...
  9. hehe skjønner godt. det var litt av ett jobb å ro runt i pontongbåten å prøve å finne hvor det var bra steder å fiske på. er fortsatt lite støl i kroppen... men veeeldig deilig å fridfullt å guppa omkring i pontongeren med solen i ansiktet.
  10. ah, ok. da var det en sån jag holdt på å få i helga. den kom som en raket etter fluen under ytan men jag rakk akkurat å få bort fluen...
  11. gisle... hva er lomvi? og hvorfor sier du havbrax? i sverige er brax en helt annen art som man helst ikke spiser...
  12. haha skjønner ikke hvor dere fisker. blir frustrert. har vært ute kanskje tio turer og harvet - uten å skørde. jag anser meg før å være en god fluefisker, oppdratt i en elv med harrfiske, mens sjøfiske med flue er mitt første halvår(sen jag flyttet till Norge)... men alikevel. men men de kommer vel. fan! hahaha...
  13. hva er det før størrelse på riben, motor å båt?
×
×
  • Opprett ny...