Gå til innhold

macivar

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. macivar

    Figga 2007

    men gjelder ikke det bare den nederste lakseførende strekningen ? elva som er over laksesperra er jo åpen for ørretfiske?
  2. Nå har det kommet ei ny norsk bok om sjøørret, sjøørretboka saltvann heter den. Den er skrevet av ingar heum, å utgitt av vega forlag i år. den omhandler alt om sjøørret fiske i sjøen, hva slags utstyr som kan brukes, det om fluefiske, spinnfiske, meite, dorging, samt de tre T-ene: Timing, Teknikk og Taktikk. Timing som er å forstå fiskens levevis i sammenheng med fiskeplassen - altså å være på rett sted til rett tid. Teknikk er å velge den fornuftige metoden ut fra forholdene man møter på fiskeplassen. Taktikk er å velge riktig agn og riktig presentasjon av agnet ut fra hvordan sjøørreten helst vil ha det.
  3. første sø- turen i år, var bare ein liten tur da men det var godt å dra ut en tur alikevel, merkes at jeg ikke har fisket på noen mnd for på 20 min mista jeg 4 fluer pga flua hekta seg, men det må man vel regne med, men bindeutstyret står da i kjelleren så det er da bare å sette seg og binde noen flere fikk ikke fisk eller napp men moro var det lell
  4. vil takke for en kjempefin side med mye informasjon, har gått igjennom alle 96 sidene , har lært veldig mye, men har et spm hva slags epoxy brukes når dere lager reker f.eks, må det være "spesial" epoxy eller går det ann å bruke hva som helst?
  5. macivar

    Figga 2007

    hei jeg har vært noen turer i enden av leksdalsvannet der elva starter, å fått noen fine har vel vært der 4-5 ganger å faktisk fått fisk hver gang, 14 dager- 3 uker sia no, var en tur opp for 2 dager siden å da var det veldig liten vannstand der, lurer litt på hvordan forholdene er nedover i elva har aldri gått nedover, er det mye skog, slik at det kan være vanskelig med å få kastet ut skikkelig, for de øverste meterene ser ganske "gjenngrodd" ut, er forholdene bedre lengre nede? Er egentlig litt stolt over meg selv for jeg har egentli fisket med flue i flere år, men har aldri vært opptatt av klekkinger å hvilken insekt som er på vannet, med det resultat at jeg har fått vldig lite med fisk, men etter at jeg såg filmene tørrfluelandet 1 og 2, åpenbarte det seg en helt ny verden, jeg får mere fisk og har blitt mere oppmerksom på det som skjer litt rundt og ikke bare det med å kaste å kaste å kaste, og nå når filmen rett linje med andreas fismen kom så vart kastinga mi mye bedre også, så nå har hele denne fluefiske- opplevelsen blitt så mye bedre
×
×
  • Opprett ny...