Gå til innhold

gjeddehunter

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Godsmack: ferdighetene mine er bare fra drøyt 24 timer kasting til sammen sånn kjapp hodetenking, så noe erfaring har jeg ikke kan jeg si. Tror jeg skal ta til meg det tipset og bli bedre kjent med stanga og sette på større og større flue. montanaflua fløy jo langt ut, så klarer jo å kaste noe med den .
  2. er 7er stanga jeg tenker på.. 5er stanga bruker jeg allerede i østmarka. Hvordan lineklasse det er på 7er'n vet jeg ikke, men tviler på det er 5 line.
  3. Satte på en montanaflue nå, og da gikk til og med backinga ut av stanga, så da ser det ut som det er flua det står på ja. Fikk denne stanga billig i et bytte, og blir vel noe overkill i østmarka, så håpet man kunne bruke den på gjedde, men funker vel dårlig når den ikke klarer 15cm fluer? eller er det bare trening?
  4. Takker for raskt svar! Skal prøve å sette på en mindre nå, så skal man se hvordan det går
  5. Har kjøpt meg en Winston LTX 7# og skulle prøve denne nå i dag på tomta med gjeddeflue og tro på meg selv. Har en presission 5# stang som jeg kaster 30 meter med, men med winstonstanga klarte jeg ikke skyte ut lina. Merket og visste at det var noe helt annet å kaste med den stanga, men hadde nå håpet på å kaste lengre enn fortomen. Råd og tips taes godt imot!
  6. Noen som vet hvorfor det egentlig heter døgnfluenymfer og vårfluelarver ? altså Nymfer og Larver? Kim
  7. http://shop.nfisk.no/index.php?main_page=product_info&products_id=1766 Fant denne, er en pakke da, men er den grei nok? Vet det at selgere man ikke kjenner som oftes starer med " ja den er kjempegod, jeg har den selv faktisk" Vært borti det mange ganger.. :-\
  8. Er vel ikke tilfeldigvis noen har noen tips til bra stenger til en 'nybegynner'? Som kanskje fungerer som en kombinasjon med ørretfiske og gjedde(4kg maks da.)?
  9. Takk for svaret! Da vet jeg garantert hva første lønning skal gå til.
  10. Var vel det jeg fryktet. Men så er den jo ganske gammel, så var vel sikkert bra for maaange år siden.. Skal slenge lommeboka på disken og spandere på meg min egen fluestang så fort som mulig regner jeg med. Noen små anbefalinger? Vil nok ha en-hånds stang.. Takk for det. Skal ut og prøve den så fort som mulig, så får jeg se hvordan den oppfører seg.
  11. Jeg har arvet fluestangen til faren min, og bare lurer på om den er noe god og sterk. Han har bare fått den, så han vet ikke noe om den. Det er en ron thompson montana 10' 300cm aftm 6-7 im6 carbon Noen som vet noe om den? Tenker da f.eks på om den holder til 500g ørret eller 8 kg gjedde. Nettopp kjøpt inn fortom og noen heftige fluer til stanga, så nå er det ikke lenge til jeg skal ut
×
×
  • Opprett ny...