Gå til innhold

Opti

Members
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei, Kan trygt anbefale CLW-C snellene. Har brukt disse gjennomsiktige "plast"snellene siden de kom på markedet for 3-4 år siden. Kjempegode sneller De tåler MYE juling og har en solid og god brems. De blir ikke skadet eller ripet opp hvis man skulle være uheldig å gå på trynet på svaberget De er også lette å demontere som er gunstig når man skal skylle snella godt etter saltvannsbruk.Mitt førstevalg som snelle for SØfiske i hvertfall.
  2. Fin blogg Var på Bornholm for noen år siden. Fint å fiske ved flyplassen og Salenebugt. Forholdsvis kort kjøretur fra Rønne til flyplassen. Parkering nord for flyplassen, så er det bare å finne trappen som går stupbratt ned til vannet... Fin rullesteinstrand hele veien der Salenebugt er på øst siden av Bornholm. Grunn bukt som skal være spesielt god når det er grumsetevann. LYKKE TIL!!
  3. Hei hei LTSman!! regner med du dukker opp med den beryktede "hvite" og rundfisker alle andre som har bundet de flotteste immitasjoner. Hadde ikke vært første gang det Har fått med meg at du har "konvertert" til tangloppe siste tida..... og fått BRA med fisk! Var trgisk på søndag gitt. Fikk ikke en dr... selv jeg prøvde store og små fluer i forskjellige farger Har ingen brukbare lopper igjen i skrinet, så får prøve å buffre litt opp i jula så skal det bli SØ igjen
  4. Jeg har også vurdert det med to fluer på fortommen, men når man står der i strandkanten med åpen flueboks for å finne den riktige flua, blir det det helt feil å knyte på en til. Det er noe med det å finne ut hva fisken vil ta og glede seg over at akkurat DEN flua man valgte fanget fisk, uten at man har helgardert. Så kommer nok til å fortsette med en flue, selv om det vil være stille dager på fiskefronten. Det er en del av det hele
  5. Fint med innlegg her og godt å høre at folk er ute selv i drittvær Var en liten tur ute i dag. Skyfri himmel, nesten vindstille og god sikt i vannet. Brunlaneskysten var flott i dag gitt! Det var dessverre ikke fisket. Hadde etter en på svært grunnt vann, men det var også alt i dag. fisket med Pattegrisen både rosa og grå, tangloppe og en liten liten reke. Var bare på en to-timers tur, så fisket av området der jeg var. Hadde ikke tid til å kjøre rundt på forskjellige plasser. Fikk rapport på mobilen om en som fikk 10stk et annet sted jeg vurderte å dra Sånn er det bare noen ganger..
  6. Strålende Anders Skulle ha vært ute i dag, men litt store mengder Shivaz Regal i går satt en stopper for det Gøy med loppefiske!
  7. Tenkte å starte en liten tråd med bilder og info fra turer i Larvik/ Vestfold. Legger ut et bilde fra en tur 16.11.08. Min første tur på noen uker. Var surt som fa... på morran, men da vi kom ut hadde nordavinden løyet noe og sola var framme. Stor sjø, men stille nok innaskjærs. Fisket med grå Pattegris og fikk en liten tass på ca 30cm, en større tass på ca 1,2kg og var borti et par til. En vellykket dag ute ved sjøen. Oppfordrer andre som har fisket i Larvik (eller Vestfold) og legge ut bilder og noe info på denne tråden. Da får vi samlet turinnlegg på en tur-tråd og ikke på diverse fluetråder. Satser på å bli bedre til å ta bilder utover vinteren
  8. Var en liten tur ute i dag sammen med Mriks. Lenge siden forrige tur, så det gjorde godt Blåste nordavind, men sola var framme så det var ikke så veldig kaldt. Mye sjø etter siste dagers kraftige vind. Brukte Pattegrisen, grå, da det har blitt en "sikker" flue for min del. Fikk en liten tass, var borti et par stykker og klarte til slutt å få en på ca 1,2kg. Deilig å kjenne drag i stanga igjen
  9. Skulle det bli en tur på søndag, skal jeg passe på å ta noen bilder. Da får vi starte en ny tråd med rapporter og la denne tråden være mer forbeholdt fluer og fluemønstre.
  10. Havna litt "off topic" her. Dreier seg om brukte ting ser jeg nå. Tenkte på nytt utstyr kjøpt på nettbutikk. Da funker det i hvertfall slik at den utenlandske momsen blir trukket fra og man betaler moms til Norge når varen ankommer. Får sjekke tråd tittel bedre før jeg skriver inn kanskje,,,
  11. Man betaler moms eller VAT på alle varer en kjøper men man er ikke momspliktig til et land man ikke bor i. Dvs. at du kan få trekke av moms på varer kjøpt i utlandetmen man må da betale moms i norge. Sigve Jepp! Det var bra forklart Har også lagt merke til at mange blander mva og tollavgift. Greit å holde disse adskilt.
  12. Opti

    bornholm

    Enig i det Larserikm skriver. Snørekurv og vadestav! Klarte meg en uke uten, men med MASSE floker, sår og dritt på lina. Ikke igjen, for å si det sånn. Kjente ikke så mye til Bornholm før vi dro ned dit og havnet på "feil side" av øya og bommet litt på plassene. En ting jeg ikke var klar over er at de får bra med fisk når det er mye dritt (grass, tang osv) som flyter rundt og hekter seg på flua. Er det slike forhold i Salenebugt er det bare å fiske på Vi gadd ikke å fiske på slike forhold :'( Lykke til!!
  13. Har gått litt davle siste tiden, men tror det skal dukke opp noen rapporter her etterhvert. Vi får bli litt flinkere til å ha med kameraet, så blir det artigere å legge ut rapporter også Nå er jo denne tråden i utgangspunktet en fluebinde/mønster/teknikk/farge-tråd.... kan jo starte en egen tråd om turene våre her i Vestfold (Larvik). Hva synes du Mads? og Mriks? og KL? og Oterøya? og Loopman? og sikkert enda fler fra området? Er vel meningen at denne siden skal oppdateres med rapporter og bilder også etterhvert: www.larviksportsfiske.no Siden har vært nede for telling en stund, men satser på å få oppdatert den og lagt ut noe der på sikt.
  14. Noen enkle huskeregler å forholde seg til ved kjøp av utstyr i utlandet: Man betaler ikke toll på fiskeutstyr, så sant det ikke er bekledning. Tekstiler er tollbelagt. Mva (moms) MÅ man betale hvis man handler for over kr 200,- Man skal IKKE betale moms for varen man handler i utlandet. Det er momsfritak på varer som eksporteres, da de blir momsbelagt ved importen. Forståelig?
  15. Opti

    flytline i sjøen?

    Hei Sixpack! Har litt omvendt erfaring jeg gitt. Bruker stort sett bare intermediate, men på vinteren fisker jeg svært grunt. I grunne viker med mørk bunn blir vannet en grad eller tre varmere på kalde vinterdager med sol. Da er det oftest her jeg treffer fisken og da kan det være fint med flyt Ser jo at du får en del stor fisk, så mulig jeg må revurdere litt og bruke synk av og til.... Ellers ganske enig med deg ang wf vs. klump Liker klart best WF-line!
×
×
  • Opprett ny...