Gå til innhold

tboe

Members
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Fiske gal trønder vender tilbake. Jeg har bodde mange år på østlandet og nå et år på svalbard. Flytter tilbake 1.August og håper å komme i kontakt med likesinnede. For jeg fisker året rundt med flue og om klokken er 4 på natt eller 10 på kvelden så er det alltid muligheter for fin fisk. hahaha... Håper denne kontakt annonsen kan hjelpe meg å komme i kontakt med dere som er godt kjent i området. pm meg gjerne. Thomas
  2. Da har jeg vært på observasjon og fått kontakt med en fluefisker. Den ene spoten går det sjø røyer på 2 kg ++ rett som det er. De kommer i store stimer. Og akkurat som hele sjøen løfter seg i det de kommer. Nå kommer pukkel laksen fra Russland utover. Og det skal vist være et helt sykt fiske. Det er en liten elv som renner ut i sjøen. Og det er det ganske så klart vann. Perfekt for fluefiske. Jeg har ikke mulighet til å reise ut ditt selv enda. Da jeg må ordne meg med gevær/revolver før jeg kan ferdes ut ditt.
  3. Syns alt her virker spennende. Men mandag begynner jeg å jobbe og det er jo samtidig med containeren kommer. Håper jeg får lurt meg til noen fiske dager i hvertfall. Nesten hele lokal befolkninga er jo på ferie også, så det er ikke så lett å få GOD informasjon over alt heler.
  4. Da vil jeg si jeg har kommet til Svalbard. Har vært her noen dager nå. Det er helt fantastiskt her oppe. Nå venter jeg bare på at Container med fiskeutstyr skal komme. Nå driver jeg med litt research her. Og har fått noen navn som jeg skal snakke med i morgen. Håper på etter hvert å holde liv i denne tråden. Å gi en rapport på fisket. Nå sitter jeg hver dag å ser utover sjøen fra stuevinduet. Må si det går mange spørsmål i hode om det er noe vits å bare ta med 7'er stanga og noen store streamere å kaste ut i sjøen her.
  5. Er alt jeg har fått på mail av informasjon om vassdrag og vann så tror jeg det kan bli ett veldig morsomt fiske etter hvert. Men så var det problemet med hvordan man skal angripe røye fisket. Der er jeg ganske så blank. Sånn som staffan sier er det farget vann. Så da er det vel et stort poeng med streamer med litt farger. Men når det gjelder tørrflue fisker etter denne arten blir et stort prosjekt. Å kart legge insekts livet på svalbard. I den tiden det er noe form for insektsliv. Håper noen her kan komme med noe tips og tricks hvordan man angriper et område som dette. Jeg betrakter meg selv som en nybegynner i gamet selv om jeg har fisket siden jeg var en neve stor. Det er vel kanskje ikke dette teamaet det er mest litteratur om heler. Håper på litt hjelp fra dere som har litt erfaring her. Og alle andre så klart Thomas
  6. Kan man få IT jobber på Svalbard? Høres spennende ut Lykke til! Blir garantert opplevelsesrike år. Det er faktisk et IT firma der. Så det blir en opplevelse for livet. I tillegg til lav skatt, forhåpentligvis spennende fiske og masse opplevelser.
  7. Jeg skal jobbe i et IT firma der oppe. Må nok på granat kurs
  8. Da har jeg takket ja til jobb på Svalbard. Flytter til Longyearbyen 1. August. Kanskje jeg får med meg en mnd med fisking før vinteren der oppe kommer.
  9. Jeg kjøpte det Greys GLA settet til kjærringa. Og det er et sett som er veldig godt satt sammen. Snøre og stang passer helt perfekt sammen. Må si jeg likte den stanga veldig veldig godt. Og det koster ikke så mange kronene. Super stang for å starte med. Liker du det ikke så kan jeg kjøpe det av deg. 9Fot 5/6 er det som ligger hjemme her i hvertfall. Kan også brukes tii lett sjøørret fiske.
  10. Da har jeg fått melding om at det er tatt røye på over 4 kg på tørrflue. Det er ikke akkurat feil det...
  11. Takk for det Staffan... Det er begrenset tid med fiske. Så jeg regner med det ikke blir så mye fiske i år. Må bli kjent i området og bli kjent med de som bor der. Sånn at man kan komme seg litt rundt. Gleder meg villt. Regner med å være på plass ca. 1. Juli. Så jeg får begynne med en blogg her. Med bilder og rapporter etter hvert.
  12. Har fått endel informasjon sendt på mail. Dette ser faktisk veldig spennende ut. Setter utrolig stor pris på de som har tatt seg tid til å sende meg mail med informasjon.
  13. Det høres jo lovende ut. Alt på svalbard må behandles med respekt. Og C&R er en selvfølge fra min side uannsett om det er svalbard eller andre steder. Her går det mest i kjøtt og kylling selv om folk i huset her kunne tenkt seg fisk.
  14. Hei ! Dette høret mega interessant ut. Hvis du ønsker kan du sende meg mail thoboe@broadpark.no Jeg må finne ut mest mulig. Men som staffan sier så høres det jo ikke lovende ut. Men ting må sjekkes ut. Da jeg snakket med firmaet jeg skal jobbe for sa de at det var stor bestand av sjørøye. Eller ishavs røye som han sa
  15. Huff.. dette høres ikke lovende ut. Må vel forberede turer over til fastlandet da for å få fisket. Det er jo bare en liten fly tur over til mange bra elver oppe i nord. Er ikke kjent der oppe så får vel booke en guide.
×
×
  • Opprett ny...