Gå til innhold

ThomasG

Members
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg bruker VLC til å spille av MTS-filer fra mitt Canon-kamera og det går som smurt, så da høres det ut som du har noen hardwarebegrensninger.
  2. Nå satser vi vel på at det kommer en ny vinter på tampen av 2011!
  3. 1. Super 2. ThomasG 3.Atle L 4. JanAa 5. osv.
  4. 1. Super 2. ThomasG 3. 4. 5. osv.
  5. Blir ikke så galt hvis vi er mange nok. Rommer jo forholdsvis mange, men det var det å samle ca. 10stk fast da
  6. Hvilken hall snakker vi om i Halden? Jeg er interessert!
  7. Fluefiske er en DYR hobby! Var i kontakt med de i fjor og det er mulig å få til en vesentlig lavere pris enn det som oppgis på siden. Vi trenger jo ikke garderobefasiliteter og kan leie hallen på litt "ukurante tider", så får vi samlet ca. 10 stk som er villige til å avse ca.150kr for et par timer så vil jeg tro det er gode muligheter.
  8. Har tidligere loddet stemningen for å leie Østfoldhallen, uten at det ble noe av den gang - men kan jo gjøre et nytt forsøk. Dekket er kunstgress så det bør vel være bra for all mulig kastetrening? Det koster litt mer enn å leie en gymsal men er vi mange nok så blir vel totalsummen sikkert ikke så gal. I tillegg har vi jo en hel fotballbane å boltre oss på! En gymsal blir fort litt liten...
  9. Med en prisdifferanse på 3000kr må det være snakk om kit med objektiv kontra hus. Ikke sett noen som har så stor prisdifferanse på 500D og 550D. Bestill nå på Fotovideo så er du kanskje sikret et eksemplar. De pleier ikke få inn altfor mange i slengen så det gjelder å være kjapp. Mange som venter på dette!
  10. Har jeg forstått det riktig, så kommer det en arvtager for 7D til høsten. Stemmer dette? Og pleier prisene på Canon-kameraer å falle mye når neste modell kommer ut? Ja, det kommer etter sigende en arvtager på sensommeren/høsten, så langt under betegnelsen "60D". Prisene pleier ikke falle drastisk, men noe blir det nok. Kanskje mulig å få 7D et par lapper billigere.
  11. 700 kroner i prisforskjell på 500D og 550D så det bør vel igrunn ikke være mye tvil? (Fotovideo: 500D 4995.-, 550D 5695.-)
  12. 7D er ikke fullformat hvis du har oppfattet det slik, og begge modellene har HD-film. Bruk heller pengene på godt glass. Det har du mye mer igjen for enn å legge det i en 7D! Og snart kommer 60D.........
  13. Mitt valg stod mellom 550D og 7D, og jeg endte opp med 550D fordi jeg ikke har det store behovet for 8bilder/sek eller værbestandigheten du finner i 7D. Når det gjelder bildekvalitet har disse blitt mer eller mindre sidestilt i flere tester så da kan jo prisdifferansen eventuelt brukes til optikk?
  14. Har hatt 400D noen år nå, men kjøpte 550D i april og er storfornøyd med oppgraderingen. Bedre skarphet, mye bedre på høy ISO og en knallgod skjerm! HD-filmdelen er heller ikke å forakte, så jeg har bare positive ting og si om dette kameraet og det får en sterk anbefaling fra meg (i likhet med de fleste andre som har testet det)
×
×
  • Opprett ny...