Gå til innhold

Nils Master

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. I Høringsforslaget foreslåes det innskjerping i fisketiden: http://fylkesmannen.no/fagom.aspx?m=4418&amid=3476484
  2. Stordalselva åpner vel ikke før 1.juni i år.
  3. Tja.... Hvis du fjerner junglecock, bytter ut hårvingen med mallard og bytter ut hacklet med perlehøne, så er du pretty close.
  4. Jock Scott, ørretversjon. Enkel utgave: Kropp: Bakre halvdel gul floss, framre halvdel sort floss Ribb: Oval sølvtinsel Hackle: Perlehøne, sparsomt Ving: Brun mallard
  5. Fikk med meg en kar for å filme litt da jeg fisket i "Laksebekken" min igjen for noen dager siden: http://www.youtube.com/watch?v=REDIh05wQVU http://www.youtube.com/watch?v=ebIjsOh6USQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=9JYjopbp0p8&feature=related
  6. Greide faktisk å få festet et laksetak til filmen for noen dager siden. Jeg visste det sto en bitevillig smålaks nede i hølen og monterte kameraet mitt i et pannebånd og satte det på "record" før jeg begynte å fiske. Se godt etter så ser dere laksen avvise flua på de tre første kastene. På det fjerde tar den.
  7. Guttungen er nok fullstendig ødelagt nå ja. Det var gøy å se hvor fort han behersket kastinga også. 7,5ft i klasse 4 var midt i blinken for ham.
  8. Hadde med meg minstemann på 10 år i ei smålakselv i dag. Målet var at guttungen skulle få laks på flua. Han fikk faktisk to stykker. Kjempegøy på 7fot stanga i klasse 4....
  9. Noen bilder fra Gaula i forrige uke: Årets første på flua. Nydelig sølvfarget Gaulaskjønnhet på 8-9kg som fikk svømme tilbake uten å bli veid. Tatt på en diger Sunrayvariant og intermediate snøre.
  10. Nå,nå gutter. Ro ned litt nå og rett skytset i riktig retning. Har selv slutta å reise til Åfjord på fiske, da det uttrykkelig er opplyst på fiskekortet om at C&R er forbudt! Ferge og bensin til flere hundre kroner, fiskekort til noen hundre og fisk etter 5 minutter som du er pålagt å kakke....... Ikke mye kos over en slik fisketur nei.
×
×
  • Opprett ny...