Gå til innhold

Tor Løwer-Nilsen

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei alle flue fiskere. Har 3 ledige plasser til Kola i 2013 med avreise 16/8.dette er uke 34.Det blir enten Mystic og Dream K eller Running og Wulfs.Det er en tid på året da den verste mygg plagen er over og det er mørke kveller.Man kan ikke forvente de store døgn flue klekkingene men det kan forekomme ganske heftige cadis klekkinger på kvell og tidlig morgen.Sikreste kort er streemer og nymfe fiske.Er noen interisert ta kontakt.
  2. Hei Frode. Han var på sin første tur med flue stang. :PHan var også uheldig å falle i stein ura å briste 3 ribben,etter at vi kom til Dream Pool.Da ble det umulig å kaste med fluestanga. >:(Han ble forøvrig en habil kaster etter hvert,og en god fotograf.Forstår jeg deg rett skal du også til Kola.Hvor skal du.Ha i såfall en strålende tur
  3. Hei.dette var fine bilder :)jeg var på Kola i uke 27.Vi var i Runing Litza og Dream Pool Kharlovka.Vi hadde et varierende fiske.Vi tok 65 fisk over kiloen,3 kilo som den største.Vi var 5 fiskere men det var bare 4 som fikk fisk så snittet på 4 mann var bra.Dette var min første tur men ikke den siste :oTeam Tommas Hagen var en fantastisk jeng å reise med.
  4. Det er ikke bare Vaselina og Rogar Rud som er store................
×
×
  • Opprett ny...