Gå til innhold

Alex

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg fisker som regel med 0.12 spiss. Liker følelsen og spenningen ved at den har "lav" brudd styrke. For øyeblikket bruker jeg Redington AL #5-6 (som er sjøørret snella mi) som er alt for "heavy" for stanga, særlig for kastinga. Tok for en uke siden en ørret på 1,1kg på 0.12. Hadde jeg ikke hatt god brems der ville det som ikke skal skje skjedd. jeg føler mye mer kontroll ved kjøring av fisk på snella. 1,1kg er ikke noe KJEMPE, men nok til at snøret og litt backing suste ut i god fart flere ganger. skal ta en kikk på snellene dere annbefaler......... og skriver hvilke når jeg har funnet den "rette" hehe
  2. Takk for alle innspill! men jeg må få med dele at jeg lider av snelle fetish! snella skal ikke bare oppbevare snøret for min del, men også se snaksen ut, og seff. et godt bremse system! stor ørret skal vi ha! har også kikka på Scierra Traxion, og fjor årets Scierra SL.
  3. Hei, jeg er på jakt etter en ny fluesnelle i #3-4 til scierra sst. #4. liker sneller som er lette,hullete med kul finish. Jeg har kikka litt på Galvan "Torque" Large Arbor og ATH. Noen tips om kule sneller?
  4. Staffan kommer på villmarksmessa i vikingskipet, så hvis du har mulighet til å dra dit, finner du ham.
×
×
  • Opprett ny...