Gå til innhold

Torbjørn Bø F.

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torbjørn Bø F.

  1. Min søken etter vakende vestlandsørret ble brått og brutalt avlyst av en syk toåring, bare timer før flyet gikk. Nå sitter jeg, lettere klaustrofobisk, i en liten leilighet i oslo å tørker spy og drømmer om isfrie vann og vakende ørret. Det finnes vel knapt ord for bitterheten jeg føler.

    Uansett...

    Jeg vurderer derfor sterkt å skippe jobb på torsdag/fredag for denge noen myggimitasjoner etc i et isfritt vann nede hos dere. Det bør være en rimelig kompensasjon. Er det noen som kan og vil ha meg med på tur så setter jeg stor pris på det. Send gjerne pm.

  2. Hei folkens

    Jeg skal en tur oppover G.dalen til helgen, og tenkte å fukte snøret på veien. finner jeg rhodani-klekkinger  ved dombås-området nå? hvor kan det forventes aktivitet nå?

  3. Hei

    Sesongen for ørret på tørt begynner å nærme seg, og for noen er den sikkert allerede i gang. Er det noen som vil rapportere litt om isforhold/myggklekking for oss som av ulike årsaker ikke får kommet oss ut for å sjekke selv? Min unnskyldning er at jeg bor i oslo og at rekogniseringsturen derfor vil bli litt vel lang og dyr.

    Jeg pleier å ta sesongstart i hjemlige trakter hver vår ca 3-4 uker etter at isen går på Edlandsvatnet på Ålgård. Mitt spørsmål blir derfor; Har isen gått på Edlandsvatnet, og når gikk den i så fall?

  4. Jeg vet at jeg er i ferd med å bli oppfattet som en grinebiter her jfr mine seneste innlegg i flere tråder, men må innrømme at jeg sliter for å dy meg.

    Utgangspunktet for denne tråden er egentlig en artikkel om "de antatt 12 beste stengene i historisk perspektiv".

    Jeg har tidligere referert til forfatterens innledning (og intensjon?), og skal ikke gjenta den, men jeg imponeres stadig over:

    - Forfatterens evne til å skape diskusjon

    - Innlegsskrivernes manglende evne til å lese hva som faktisk skrives, fremfor egne forhastede         konklusjoner.

    - Innlegsskrivernes behov for å forsvare egne investeringer (stenger), fremfor å møte verden med åpent sinn.

    - Innlegsskrivernes forutintatthet fremfor stenger de aldri har kastet med.

    - Bransjefolkets "panikk" for at eldre utstyr kan være bra, og at det kan påvirke salget av nyproduserte stenger til veil pris.

    Vil bare minne om de kloke ordene til en kar som betyr mye for meg:

    "a mind is a like a parachute - it doesn´t work when not open" (Frank Zappa)

    Dette hjertesukket gjelder faktisk ikke bare denne tråden. Jeg opplever at de samme holdningene gjennomsyrer flere tråder. Siden jeg driver i en ganske smal "nisje" inne fluefiske, er det viktig for meg å understreke at jeg ikke er motstander av noe som helst av utstyr. Jeg blir bare så innmari frustrert over folk som leser uten å vise vilje til å lytte, forstå og respektere.

    De 12 beste stengene.... Det blir omtrent som å diskutere de 12 beste damene.

    Vi har sannsynligvis både totalt forskjellig smak og erfaringsgrunnlag, men forhåpentligvis er vi fornøyd med den dama vi finner harmoni sammen med!

    Det er i hvert fall jeg :)

    Hør, hør!

×
×
  • Opprett ny...