Gå til innhold

Torbjørn Bø F.

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Torbjørn Bø F.

  1. Ah, suverent. Nå begynner livet å bli levelig igjen. Vakene kommer nok snart...
  2. Hei Er det noen som kjenner til isforholdene i marka mellom Rødenessjøen og Rakkestad i indre Østfold?
  3. Hei Jeg skal en tur til Ålgårdsområdet og lurte på om jeg skulle ta med fiskestanga. Jeg har hørt rykter om islagte vann forrige helg, men nå har det jo vært noen dager med regn, vind og generelt smeltevær. Er det noen som kan melde om åpent vann i området rundt Ålgård?
  4. Jeg har tidligere hatt en oppfatning av at det er isen i de store vannene som går først, men jeg har den senere tiden blitt mer usikker. Hva er deres oppfatning av dette? Er det en klar sammenheng mellom størrelse på vannene og isløsning?
  5. Min søken etter vakende vestlandsørret ble brått og brutalt avlyst av en syk toåring, bare timer før flyet gikk. Nå sitter jeg, lettere klaustrofobisk, i en liten leilighet i oslo å tørker spy og drømmer om isfrie vann og vakende ørret. Det finnes vel knapt ord for bitterheten jeg føler. Uansett... Jeg vurderer derfor sterkt å skippe jobb på torsdag/fredag for denge noen myggimitasjoner etc i et isfritt vann nede hos dere. Det bør være en rimelig kompensasjon. Er det noen som kan og vil ha meg med på tur så setter jeg stor pris på det. Send gjerne pm.
  6. Jeg skal legge ut palmermyggen allerede på lørdag! oh, jeees. ...Men det må jeg desverre fly til vestlandet for å oppleve. :-\
  7. Takk skal du ha Det kjennes godt bare å vite at det finnes åpent vann på østlandet...
  8. Hei På tide å ta opp denne tråden igjen? hver vår venter jeg spent på utvikling i denne tråden. Jeg har to små gutteknerter og bor et stykke unna området, så jeg får ikke sjekka. anyone?
  9. Hei folkens Jeg skal en tur oppover G.dalen til helgen, og tenkte å fukte snøret på veien. finner jeg rhodani-klekkinger ved dombås-området nå? hvor kan det forventes aktivitet nå?
  10. Hei Hvordan er isforholdene på østfold-fronten i disse dager? Har isen gått på Rødenessjøen f.eks? Noen andre av de store vannene som har blitt fiskbare?
  11. Hei Sesongen for ørret på tørt begynner å nærme seg, og for noen er den sikkert allerede i gang. Er det noen som vil rapportere litt om isforhold/myggklekking for oss som av ulike årsaker ikke får kommet oss ut for å sjekke selv? Min unnskyldning er at jeg bor i oslo og at rekogniseringsturen derfor vil bli litt vel lang og dyr. Jeg pleier å ta sesongstart i hjemlige trakter hver vår ca 3-4 uker etter at isen går på Edlandsvatnet på Ålgård. Mitt spørsmål blir derfor; Har isen gått på Edlandsvatnet, og når gikk den i så fall?
  12. Hei Er det noen av dere gutta som så skamløst rapporterer om vak og/eller brunørret på land, som fisker eller vet noe om forholdene i Rogaland i og rundt stavanger/ålgård-området? Får et inntrykk av at ting er på gang, men savner rapporter fra området rund ???t stavanger.
×
×
  • Opprett ny...