Jump to content

Øyvind T

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  1766
 • Joined

 • Last visited

Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

2124 profile views
 1. Eller en siphlonorus alternatus? Stille eller rennende vann? Tidlig eller sent på sesongen?
 2. Grandes har alurør i de fleste størrelser. Samme som bl.a. Scott bruker på en del av stengene sine. Mulig karbonrørene er lettere, men de tåler neppe like mye. http://www.grandesfluefiske.no/Fiskeutstyr/Stenger/transportror.htm
 3. Da er ny G4-jakke i hus. Uten at jeg har eid den forrige G4-modellen, bare prøvd den i butikken et par ganger, så tror jeg passformen på denne jakka passer oss slanke nordeuropeere mye bedre. Litt smalere snittet og noe lengre. Superlett og masse lommer. Skrå/snus-lomma på overarmen er jo også fin.
 4. Er det noen som har kikka på, helst prøvd, den nye Simms G4-jakka? Er den like bulky som den forrige modellen, eller har de endret noe på snittet? Vet mange foretrakk G3 tidligere pga passform. Forresten merkelig at forrige generasjon G4 ikke har kommet på salg nå som de nye jakkene er på plass.
 5. Ser noen snakker om å bære vadesko i sekken. Da kan jeg anbefale å heller kjøpe et par wet wading neoprensokker og gå i vadesko når en går med oppakning. Funker som snus. Et par lette joggesko til campen.
 6. Får man to stenger ned i et 2,25"-rør? Standard Aluminiums Stangrør - "Tuxedo" Svart (Pulver lakkert) (9' firedelt) 2,25" x 29,5"
 7. Nei, tenker på "sidevelgeren". Over tråden har man [prev], [1], [2], [3]....osv.[next]. Tidligere hadde man også en knapp med [alle], slik at man slapp å bla fra side til side om man ønsket å lese en hel tråd. Men dette er flisespikkeri altså.
 8. Savner muligheten for å trykke [vis alle] i stedet for å måtte bla fra side til side igjennom en tråd.
 9. 35 år og en hvilepuls på 75? Jeg synes jeg er i dårlig form, men hvilepulsen min ligger bare 60. Driver heller ikke noe trening, utenom den daglige spaserturen sammen med kona. Og alderen min vet dere alle sammen. Magne Fjellstad. Ja, så ille var det. Men nå er det bra, ligger på 45 nå om morran Det der var en av motivasjonstingene mine når jeg startet å trene, få ned pulsen! Nikotinen i snusen bidrar jo også til økt puls, men det er vel bare midlertidig, så på morrakvisten er nok hvilepulsen upåvirket. 45 er bra!
 10. Betyr dette slutten på Simms goretex-vadere i norske butikker?
×
×
 • Create New...