Jump to content

Øyvind T

Medlem NFF - 2017
 • Content Count

  1766
 • Joined

 • Last visited

About Øyvind T

 • Rank
  Storprater

Recent Profile Visitors

1256 profile views
 1. I just completed this quiz. My Score 60/100 My Time 26 seconds  
 2. I just completed this quiz. My Score 80/100 My Time 36 seconds  
 3. Eller en siphlonorus alternatus? Stille eller rennende vann? Tidlig eller sent på sesongen?
 4. Grandes har alurør i de fleste størrelser. Samme som bl.a. Scott bruker på en del av stengene sine. Mulig karbonrørene er lettere, men de tåler neppe like mye.
 5. Da er ny G4-jakke i hus. Uten at jeg har eid den forrige G4-modellen, bare prøvd den i butikken et par ganger, så tror jeg passformen på denne jakka passer oss slanke nordeuropeere mye bedre. Litt smalere snittet og noe lengre. Superlett og masse lommer. Skrå/snus-lomma på overarmen er jo også fin.
 6. Er det noen som har kikka på, helst prøvd, den nye Simms G4-jakka? Er den like bulky som den forrige modellen, eller har de endret noe på snittet? Vet mange foretrakk G3 tidligere pga passform. Forresten merkelig at forrige generasjon G4 ikke har kommet på salg nå som de nye jakkene er på plass.
 7. Ser noen snakker om å bære vadesko i sekken. Da kan jeg anbefale å heller kjøpe et par wet wading neoprensokker og gå i vadesko når en går med oppakning. Funker som snus. Et par lette joggesko til campen.
 8. Får man to stenger ned i et 2,25"-rør? Standard Aluminiums Stangrør - "Tuxedo" Svart (Pulver lakkert) (9' firedelt) 2,25" x 29,5"
 9. Nei, tenker på "sidevelgeren". Over tråden har man [prev], [1], [2], [3]....osv.[next]. Tidligere hadde man også en knapp med [alle], slik at man slapp å bla fra side til side om man ønsket å lese en hel tråd. Men dette er flisespikkeri altså.
 10. Savner muligheten for å trykke [vis alle] i stedet for å måtte bla fra side til side igjennom en tråd.
×
×
 • Create New...