Jump to content

bjs

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About bjs

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I henhold til blant annet Qvenild er det ørekyte i Numedalslågen opp til Lågliberget et stykke ovenfor Ossjøen. Er det noen som kan bekrefte denne informasjonen?
 2. bjs

  Sømåa ved Isteren

  Mja, orker ikke å fiske i kø i Isterfossen og resten av gjengen skal dorge på Langesjøen. Dessuten har jeg mest lyst på ørret, men er klar over at det ikke er det beste området for ørret.
 3. bjs

  Sømåa ved Isteren

  Jeg skal oppover 20. juni etter planen. Men da høres det kanskje ikke helt håpløst ut hvis jeg bruker tida i elva mens de andre dorger i Langesjøen. Takk for tips, tar gjerne imot ytterligere tips.
 4. Er det noen som har erfaringer med Sømåa? Mine erfaringer fra området ellers er i hovedsak harr og små ørret - så fremt du ikke bruker åtti stenger og dorger på Femunden eller noe. Bør jeg bli hjemme eller alternativt dra et annet sted hvis ønsket mitt er å få grei ørret på flue? Grunnen til at jeg spør er at jeg muligens skal være med på en organisert tur opp dit hvor hovedmålet for de fleste er å dorge etter ørret, men jeg vil helst fiske med flue.
 5. Godt å høre. Drar oppover til uka og håper bra bett. Gleder meg fælt, spesielt etter å ha vært i Femundsmarka sist helg. Femundsmarka er rett og slett oppskrytt, mest knott og abbor som vanlig. Hardangervidda er så fryktelig mye bedre.
 6. Noen som har vært på Hardangervidda sør og øst for Halnefjorden ennå? Skal oppover om ei drøy uke og er spent på forholdene i år som alle år. Mye mindre snø enn i fjor i hvert fall!
 7. Ja, jeg er stadig vekk inne på webcam fra Finse og Finsevatnet også og det ser ikke bra ut, men jeg gir ikke opp. Jeg vet at det skjer fort når det setter i gang med smelting for alvor . Vi håller tummarna enn så lenge.
 8. Mulig jeg var litt uklar. Jeg lurte mest på fluetips tidlig på - det tror jeg ikke senorge.no har begynt med ennå
 9. Dette spørsmålet har sikkert vært stilt i en eller annen form tidligere, men jeg prøver likevel. Vi skal på Hardangervidda i området Normannslågen første uka i juli. Er kjent i Kvenndalen litt lenger sør på vidda, men der har vi stort sett vært i slutten på juli tidligere. Området rundt Normansslågen ligger en god del høyrere og første uka i juli er tidlig og et lite sjansespill. Det jeg lurer på er om noen har noen tips til fluer tidlig på i nevnte område? Noen erfaringer? Slukstanga skal med sånn i tilfelle det er vanskelig med flue, men den blir bare brukt hvis det sulten blir alt for stor
 10. Er det noen som vet sånn cirka hvor værskillet i området Normannslågen/Lakjen/Bjornesfjorden går? Altså hvor slutter vestlandsværet og hvor begynner østlandsværet? Noen erfaringer?
 11. Du kan jo prøve Rotna fra Svullrya og nedover. Ikke helt oppdatert på ørretbestanden, men de er der. Kirkesjøåa er også et alternativ og muligens åa mellom Rotbergsjøen og Røgden. Har aldri fisket i sistnevnte, men det bør være mulig med fluefiske også der.
 12. bjs

  Bjoreio

  OK, takk for tipset. Har sett boken i bokhandelen. Svigers har hytte ovenfor Vøringsfossen og jeg har tenkt å utnytte dette maksimalt .
 13. Hei! Noen som har erfaringer fra Bjoreio. Er det noe vits å fiske langt innover fra Garen østover?
 14. Hmm, jeg mistenkte det. Litt Vulgata-feber når man er i Bergens-eksil.
×
×
 • Create New...