Gå til innhold

bjs

Members
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bjs

  1. Er det noen som har erfaringer med Sømåa? Mine erfaringer fra området ellers er i hovedsak harr og små ørret - så fremt du ikke bruker åtti stenger og dorger på Femunden eller noe. Bør jeg bli hjemme eller alternativt dra et annet sted hvis ønsket mitt er å få grei ørret på flue? Grunnen til at jeg spør er at jeg muligens skal være med på en organisert tur opp dit hvor hovedmålet for de fleste er å dorge etter ørret, men jeg vil helst fiske med flue.

  2. Dette spørsmålet har sikkert vært stilt i en eller annen form tidligere, men jeg prøver likevel. Vi skal på Hardangervidda i området Normannslågen første uka i juli. Er kjent i Kvenndalen litt lenger sør på vidda, men der har vi stort sett vært i slutten på juli tidligere. Området rundt Normansslågen ligger en god del høyrere og første uka i juli er tidlig og et lite sjansespill. Det jeg lurer på er om noen har noen tips til fluer tidlig på i nevnte område? Noen erfaringer? Slukstanga skal med sånn i tilfelle det er vanskelig med flue, men den blir bare brukt hvis det sulten blir alt for stor 

  3. Du kan jo prøve Rotna fra Svullrya og nedover. Ikke helt oppdatert på ørretbestanden, men de er der. Kirkesjøåa er også et alternativ og muligens åa mellom Rotbergsjøen og Røgden. Har aldri fisket i sistnevnte, men det bør være mulig med fluefiske også der.

×
×
  • Opprett ny...