Gå til innhold

Mika

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Personlig har jeg sørga for å få meg den aller største sekken i butikken, stapper den full av utstyr, klær, pakker sovepose, telt, liggeunderlag på yttersiden og fester stanga i skifestene på siden av sekken. På dette viset blir sekken av en størrelse som må sendes i spesialbagasje. Passer du da også på å fly sas så har ikke jeg opplevd at de gidder å veie spesialbagasjen. Har derfor persa på en 48 kilos sekk i ett kolli.
  2. Hvordan gikk det? Veldig spent, dette er et av mine alternativ-sites denne sommeren dersom jeg ikke kommer meg inn dit jeg skal.
  3. Hei! Det er ikke så vanskelig å ta feil i dette området, det er fisk stort sett over alt. Røye i de høyereliggende vannene og ørret i elvene og de lavereliggende vannene. Også er det mange blandingsvann. Personlig liker jeg best å fiske i de små vannene. Ta med deg: mygg i alle varianter - store... dette er midt i beste klekkingen. Daddy longlegs både grønne og brune. ellers det man er vant med som vanlig ørretmat. Husk også noen nymfer til røya. God tur!
  4. Var innom nordisk jeg også og gikk på samme tilbudet. Prøvde den på noen fjermygg og til det funket den ikke så bra, flua dukka etter noen minutters fisking. Var på en plass der jeg kun hadde mulighet til å speye og rullekaste pga vegetasjon. Kan hende denne impregneringen funker bedre når flua får fluffa seg opp litt i vinden.
×
×
  • Opprett ny...