Gå til innhold

LOOP6

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av LOOP6

  1. LOOP6

    oslofjorden

    Gøy og se at det begynner og bli liv i fjorden. Var selv ute i går kveld fra 23 00 til 04 00. Var masse sip vak heletiden. Virket mest som torsk og sild. Vi fikk 3 torsk, og en flyndre. Det var en fisk oppe som helt klart var ørret på ganske pen str, virket som den virkelig jaget noe opp, var full fart i tre fire vak etter hverandre, så ble det dødt fra den karen. Den var også litt for langt ut til og få kastet på den, men utrolig deilig og høre og se at det fantes noe litt større på plassen. På farten den hadde tipper jeg at den spiste sild eller noe tilsvarende som prøvde og stikke av? Får binde opp noen fler zonkere og se om det blir noe i kveld!
  2. LOOP6

    oslofjorden

    Prøvde noe annet også, et par jiggy i foskellige farger, men skal huske dette til til neste tur. Jeg testet aldri veldig raske inntrekk. Takk for opplysningen. Alltid noe nytt og få med seg når det gjelder SØ fiske!
  3. LOOP6

    oslofjorden

    Var en tur ved Blakstad Tirsdag. En kompis tok 4 mindre SØ på hvit og rød teppesild før det ble skikkelig mørkt. Alle på rundt 500 gram. 30- 35 cm lange. Etter at mørket la seg, gikk vi til et sted med kunstig lys. Her var det mer Sø enn hva vi noen gang har sett. Det var sikkert over hundre fisk som virra rundt etter børstemark, selvom det bare var en og annen børstis innimellom, så var det kun det de spiste. Så også flere små boller med årets yngel på rundt 5 cm. De svømte i stimmer på 30-50 stk helt inne i fjæra. Så også to- tre litt større fisk lengere ut fra land der det var litt mørkere. Fisken var helt umulig og få til og ta noe som helst, virket veldig innterisert i fluene, men etter og ha fulgt etter og nesten tok, snudde alle sammen uansett hva slags børstemark imitasjon vi la ut. Børstisen de spiste her var av en type med orange kropp og litt hvitere hode , fra 2- 5 cm lange og med litt større hode en kropp. Flyttet oss lengere utover til Elnestangen, her så vi fler fisk oppe, men samme problem fikk ingen til og ta uansett hva vi la ut. Til slutt så det ble med to sild der som tok på en litten grønn deciver og liten brun wolly bugger. Kjempe kveld med fiske hvor man helt klart kunne se at ting begyner og løsne! Skitt fiske
  4. LOOP6

    oslofjorden

    Skal du prøve deg i Oslo området så er Snarøya/ fornebu landet et bra sted, men det er selvføgelig mange steder og prøve seg på her. Man har Seilforeningen, rolfstangen, haldenbrygge og kongshavn som kansje de mest kjente plassene. Skal selv ut i kveld, og det blir nok og begynne på fornebu og flytte oss utover snarøya etter hvert. Her er en link til en del fiskeplasser i indre oslofjord. http://www.njff.no/portal/pls/portal/docs/1/219011.PDF Har trua i dag, det er søna vind, flo rundt 20 : 30 og børstemark er oppservert flere steder i det siste. Skitt fiske
  5. LOOP6

    oslofjorden

    Kan dessverre ikke skryte av fangst på Snarøya/forbebulandet i det siste (kjører heller sørover en halvtime-time fremfor bomturer i indre Oslofjord). Men børstemarken kom i gang ved første fullmåne over nyttår og skal ikke se bort i fra at den hadde gitt resultater da du var ute i natt. Hadde på det meste i flue boksen i går og de andre dagene , børstis, reke, grå frede, lopper, deciver, zonker og en minnow versjon, virket rett og slett som at fisken ikke var tilstede. Har brukt liner av foskjelling slag da jeg har fler spoler og kompisen min har også det, så i går ble det brukt synk 1, synk 4 og synk 6 og intermediate. Vi prøver og fiske med forskjelig snøre og fluer slik at vi ikke bare står og denger med det samme begge to. På tidligere turer i november/descember har det ihvertfall blitt en torsk eller 2. Ser ut som at neste tur blir sørover for oss og selvom jeg veldig gjerne skulle ha fått noe i nærheten. Skitt fiske!
  6. LOOP6

    oslofjorden

    Hei. Supert at noen har laget en egen tråd for indre Oslofjord. Har selv fisket mye i det siste uten og ha fått en eneste fisk. Har prøvd det meste når det gjelder steder, tidspunkt, flo fjære etc.. virker som at det kalde vannet er med på og holde fisken unna. Har sett fisk oppe ca 50 mtr i fra land 3 dager på rad på Elnestangen, men ikke noe bet. Var forresten en Sel der på Onsdag ikke rart fiske var dårlig. Har også akkurat nå kommet inn etter 4 timer ute i passe kaldt norda drag og -10. Var på en Odde på Snarøya også her uten hell. Er det noen som har fått noe i det hele tatt i indre olso fjord denne kulda? Er åpen for alle tips nå. Kanskje bare og vente på våren og børstemarken!
  7. Hei Har akkuratt kommet inn etter 5 alt for korte timer ute i det fine været. Det var rundt 16 minus når vi kom frem til fiskeplassen og sola begynte så vidt og titte opp over Drøbak. I dag må det bli fisk, men nei, etter 4 timer stod vi igjen med et napp og en torsk på rundt 2 kilo som datt av like ved land. Trodde vi skulle fryse mer, selv etter og ha vadet til livet med vann for og komme ut til en holme var det ikke noe problem og fiske. Litt is i stang ringer, som stor sett bare var og ta av når man byttet flue. Det blir en tur til om ikke lenge, kulda var ihvertfall ikke noe problem. Et par gummi hansker under tynne vanter gjorde susen på fingerene. Skitt fiske!
  8. Hei Jeg er ganske ny her på forumet, men har lest og lært veldig mye av dere ivrige fluefiskere. Har fortsatt tilgode og faktisk få Sø på flue, selv om det har blitt en del timer med fiske i år. Det har stort sett blitt Sei eller Torsk. Jeg og en kompis skal ut hele dagen i dag, etter innspirasjon fra Toggi trosser vi kulda vi og. Nå viser tempen hele - 24,5. Gleder oss alikevell til en dag ved sjøen, med krystall klat vann og hav blikk, få fyra opp et lite bål og rett og slett kose seg ute i det fri. Har bindt opp en del rosa reker og hvite wollybuggere, så får vi se om det kan bli fisk i dag.
×
×
  • Opprett ny...