Gå til innhold

IwillTiltU

Members
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Dette får meg til å le... -> http://fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=14480.0
  2. Kineticen jeg prater om har jo zip om du ser litt lengre opp i tråden....
  3. Noen som har peiling på passformen på kinetic buksene? Blir nok kinetic iom at jeg kan øke budsjette på snella da...
  4. Om zippen er for kort så kan det kompenseres med lengde på "priesten"
  5. Det er somsagt halv pris på begge pakkene.
  6. Er ute etter at det funker, skal bruke den i skogen/elva, ikke på diskotek... Så merke har ingenting å si... (dyrt å være merkefreak )
  7. Hvordan er Sage Launch vs Competitionstix 9' #5? Fant et tilbud på Competitionstix 9' #5 - 4-delt og Troutseeker til 2200kr.
  8. Vurderer nytt vadeutstyr... Fant to pakker på nett hvor det er sko, jakke og bukse. Vision Gillie jakke, Zip bukse og sko til 2990,- og Kinetic Goldspeed til 1990,- Noen som har erfaring med noen av disse? Tenker nok jeg går for Kinetic pakken for da har jeg en tusenlapp ekstra å putte i en snelle. Så fremt det ikke er noen som har dårlig erfraing med Kinetic.
  9. Da må du plusse på moms, vel? Tror ikke du sparer så mye på det. Og hva gir vel en bedre følelse enn å støtte opp om det norske næringsliv Har bestilt mye via ebay, alt fra småting til store greier, fra 10kr til 5000kr og har aldri betalt moms eller toll. Støtter opp om det norske næringslivet på så mange andre områder at jeg tillater meg ett lite kjøp fra ebay...
  10. Ser at på ebay får man Sage Launch stanga for ca 1200kr inkl frakt, da lønner det seg vel å kjøpe derfra og fikse snelle og snøre for seg selv? Mulig det er mye dumme spørsmål, men er ikke så dreven i gamet ennå. Vet ikke hva man må ut med for en god snelle og godt snøre...
  11. Ja, det virker som en veldig bra pris. Jeg har samme stang i klasse 5, og selv om jeg ikke har mange referansepunkter så synes jeg det er en god stang. Høres bra ut, mulig det blir en sånn. Hvis noen vet om andre tilbud på komplette sett med stang, snelle, snøre osv i samme prisklasse (rundt 3000kr) så post gjerne link.
  12. http://www.baardsen.no/storefront.php?pid=926 Er det en grei pris? Hvilken klasse bør jeg velge? Fisker stortsett i små vann, og elver. Stortsett ørret rundt 0,5kg og opp mot 2.5kg, ikke til laksefiske.
  13. Ok, fint med klare svar Hvilke bør jeg se på da? Noe som ikke koster så vanvittig mye, trenger ikke velge får øverste hylle, men ikke fra kjellern heller...
  14. Har en Shimano Speedmaster som jeg er kanon fornøyd med, det jeg lurer på er om de er like flinke på fluestenger?
×
×
  • Opprett ny...