Gå til innhold

RoMa

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei, Gisle. Tusen takk for tipset. Veldig bra. Du skal få din lønn i fiskerhimmelen
  2. Da følger jeg opp med ytterligere et spørsmål i sakens anledning: Hva bør man ha i enden av fortommen når det kryr av lyngbladbiller på overflaten?
  3. Bravo! Da er saken løst. Det var definitivt lyngbladbille. Takk for hjelpen.
  4. Ja, det stemmer. Insektet hadde nettopp det.
  5. Hei. Forleden dag var jeg inne i et av mine favorittvann i Østfold. På vannskorpen krydde det av et innsekt jeg lurer på hva er for noe. Jeg skal etter beste evne prøve å forklare: I formen minnet det om en bille eller en liten marihøne. "Skallet" var lys brunt - nesten litt kopperaktig. Er det noen som, basert på mine noe stusselige forklaring, har noen tanke om hva insektet kan være?
  6. Vet ikke om det er "sånne" eposter du sikter til Staffan, men det er en syyk, syyk verden vi lever i. Sjefen min var så "dum" å skrive damesykkel til salgs, i en annonse i lokalavisen. Det datt inn meldinger fra menn som ville ha kontakt, one night stands, kjøpe bare sete for å "kose" med det osv.. Tenk så tragisk. Nei, juling meir enn mat. Og mat skulle de fått støtt!! Verden er ikke bare syk. Den er i høyeste grad urettferdig. Selv annonserte jeg en herresykkel til salgs for en tid tilbake. Ike ei eneste kjerring meldte seg - hverken for one night stand eller annen kontakt...
  7. Enig i det, Thorbjørn. Ser for øvrig at mitt ordvalg muligens var noe uheldig. Det var ikke min hensikt å fremstille annonsen, eller annonsøren for den saks skyld, som luguber. I så fall beklager jeg det.
  8. Tusen takk til alle som har svart. Mange gode og nyttige råd. ...og til deg, Torbjørn; du taper veddemålet. Der er faktisk ikke den som du henviser til på Finn.no. Du skal imidlertid slippe å tape på veddemålet. Prisen på den som ligger ute på Finn.no er mye lavere enn den jeg ble presentert for - enda det ikke følger med snelle til den jeg hadde tenkt til å kjøpe. Med andre ord; takk for opplysningen, Thorbjørn. Det eneste som slo meg da jeg så annonsen på Finn.no er at det virker usedvanlig billig - nesten mistenkelig billig.
  9. Jeg er gjennom en fiskekompis blitt tilbudt kjøp av ei stang som virkelig frister. Det er en Hardy Smuggler de Luxe, 9'5", #7, 8-delt (graphite). Den ligger i en handy liten tube trukket med skinn. Virkelig et smykke, synes jeg. Min know-how når det gjelder stenger generelt, og Hardy spesielt, er ganske så begrenset. Forhåpentlig kan dette innlegg gi meg noen gode svar. Er det noen her som har kjennskap til ovennevnte stang? For meg kan det nesten virke som om stangen nærmest kan være et samleobjekt. Når ble den produsert? ...og til slutt, er det noen som har tanker om hva en fornuftig pris bør være, så tar jeg gjerne i mot tips om det også. På forhånd takk.
  10. Ord blir fattige, Aardahl! Jeg drister meg likevel til å gjøre et forsøk: Makan til video! Det er slikt som gjør en hustrig vinterdag verdt å leve. Virkelig imponerende. Gleder meg til fortsettelsen, selv om denne vanskelig kan la seg toppe?
  11. RoMa

    Herpa reke

    Hehe - den er en tanke vrien, kanskje? Bruker samme låte i bakgrunn gjennom hele. Istedet for at jeg forteller, vil jeg heller lage en konkurranse: Skriv inn her korrekt: tittel på låta, artist, og den originale settingen den ble brukt til... Første som har rett PM'er meg postadresse, så sender jeg vedkommende to herpa reker Her er mitt svar, Aardahl: Tittel: You're so cool Artist: Hans Zimmer Setting: Tarantinos film "True Romance"
×
×
  • Opprett ny...