Gå til innhold

Rune J

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Har Slate elite #3 og liker den kjempe bra Men glassfiber er jo også fristende å prøve. Får ta meg en runde å prøve å få testet et par av de tipsene jeg har fått. Nå kribbler det i hele kroppen etter å komme seg i gang med fisket
  2. flott.. Har lest litt på G2`en tidligere og den er en kandidat den. Skal sjekke litt på de andre også Får lese litt på linkene også, men er vel verre å få prøvd noen av de stengene.
  3. Pris er ikke så viktig. Billig kan fort bli dyrt noen ganger. (men for all del det finnes sikkert mye bra som er billig også) Det viktigste er at stanga forsvarer prislappen.
  4. Ja, mener en god stang. Var vel ute etter tips om noen hadde gode erfaringer med noen stenger som kan anbefales. Har hatt meg en runde rundt, men ikke så mange som har inne klasse to stenger som jeg kan få prøvd her jeg bor. Så om jeg hadde noen alternativer å velge mellom kunne jeg jo tatt turen innom en butikk når jeg er andre plasser.
  5. Hei noen som har anbefalinger for en rå toer stang og et bra snøre? Har en relativt myk #3 idag, men savner noe enda lettere i noen ganger til små elver og små fluer.
  6. Blir man trøtte av zyrtec, kan man prøve Aerius, denne fungerer veldig bra blandt annet på myggstikk og er ikke trøttende. Men uansett så er det vel verdt noen stikk å får overvære noen fete ørretvak i norsk hærlig natur og atpåtil være så heldig å få lov å prøve å overliste den med flua :) (allefall forsøke)
  7. Takker for svar Ja det kan nok bli trivelig og helt sikkert litt lærerikt også Må få med oss det..
  8. Noen som vet om det blit planlagt noe lignende i 2010 som det som var i 09. (så en gammel link her inne med bla. Staffan) Vi er en liten gjeng med både lakse og ørretfiskere som driver å planlegger en liten sommer tur til da fortrinnsvis Barduelva. Kunne sikkert vært lærerikt og morsom å vært med på noe slikt.
×
×
  • Opprett ny...