Gå til innhold

Bjørn Edvardsen

Members
  • Innlegg

    305
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Bjørn Edvardsen

  1. Sjekk ut Guideline EXP4, 3# 7,6" . Har en selv som jeg kjøpte for et år siden. Kjempe stang, og under 1000 lappen. Et Loop Evotec 85 snøre passet ypperlig. Flott stang til bekker, små elver, og små vann. Kommer aldri til å selge min.

  2. Får man loop opti creek #5 ? Ellers syns jeg rio dart er godt, sa sbt overaska meg skikkeligt, evotec 100 er godt, evotec 85 blei jeg aldri venn med, har prøvd der på flere stenger og det endte med at jeg ga det bort til en kamerat

    Eller jeg fikk en hvit og rød evotec 85 prototype, det var god snøre :)

    Skitt fiske har Opti Stream i #5, men jeg er ikke sikker på om det er av samme versjon som de gamle jeg har. Jeg kjøpte et Opti Stream #3 og et Opti Creek #3 og de var forandret for et par år siden. De hadde ikke samme coatingen som de gamle. Evotec-snørene liker jeg også veldig godt. Spesielt 85, da den klumpen passer meg ypperlig.

  3. Jeg foretrekker mine spent spinnere som her, da de har vist seg å fiske meget bra, samt at det er mulig å se dem i halvmørket.

    Vingematerialet her er drywing i kombinasjon med cdc.

    Dry wing og CDC er knall til slikt. Men i mangel av dry wing så brukte jeg antrongarn en gang og det virket det også.

  4. Jeg støtter Jan R Abrahamsen i det han sier. Jeg er veldig glad i både å fiske og fotografere,men det er vanskelig noen ganger å velge hva jeg skal prioritere når jeg er på tur. Men, et godt "lommekamera" er den best løsningen for å ha med seg på fisketur eller annen tur også for den del. Jeg har et digert SLR kamera og hadde mange objektiver. Nå bruker jeg kun to objektiver. En vidvinkel og en moderat telezoom. Har også et lite 10 år gamelt lomme kamera som fungerer helt utmerket. Skulle jeg ha valgt i dag, ville jeg ha kjøpt meg et kamera med en grei zoom som jeg kunne ha i lomma.   Canon G12 som blir nevnt er et kjempe-kamera, og har det meste av det du trenger

    • Lik 1
×
×
  • Opprett ny...