Gå til innhold

sarping1

Members
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takk for det:-) Ho hadde attpåtil bestilt så jeg kunne ta med en kompis i tillegg.. så nå er det bare og håpe at det går veien frem til siste kamp! Ho har nok skjønt ganske godt alt at jeg satte utrolig pris på den gava ja.. hehe
  2. Som united supporter siden jeg var en liten så har jeg alltid hatt en drøm om å dra til old trafford. I paskeegget/30 års gave så fikk jeg tur bort dit:-) det er siste serierunde mot blackpool 22 mai. Forhåpentligvis så vinner de serien og kan ta i mot pokalen da:-) kan tru jeg gleder meg:-)
  3. Har fått en pakke pris nå. Helsport femund 6-8 pers. 3 stk Helsport alta soveposer. 4 liggeunderlag. Og ett multifuel brenner. Alt det skulle jeg få for 9200 kr. Føler jeg har fått en god pris, men er ikke helt oppdatert på dette feltet..
  4. sarping1

    Jeløya

    hei sann. er det noen som hadde tenkt seg en tur ut på formiddagen i morra? vurderer og ta meg en tur mellom 10 og 14. før jeg drar på jobben..
  5. hei sann godtfolk. jeg skal gå til innkjøp av telt og sovepose og det meste vi trenger til turer. frua har sagt at det eneste kravet er at det skal være et litt større familietelt, siden vi skal ha med guttene på 3 og 5 år. og ikke lavvu. det jeg da lurer på er om det er noen anbefalinger ute og går? jeg har sett en del på xxl, men tar gjerne imot tips. hilsen jon-vidar.
  6. sarping1

    Jeløya

    da er årets første tur unnagjort! trua var på topp da vi parkerte og begynte og gå gjennom skogen.. da vi kom frem var det suverene forhold tross lavvann.. jeg rigget stanga og gjorde meg klar. og faktisk på 5. kastet så ble det flex i stanga den ga fra seg en fin fight og ble landet etter et par minutter.. vekta stoppet på 950 gr. gud så deilig det var med en sånn start på sesongen jeg hadde på en til kun for 2 sekunder. og den virket som en god del større.. kan ikke få det bedre enn det! ser allerede frem til neste uke for en ny tur.
  7. sarping1

    Jeløya

    Suverent innlegg Nå sitter jeg i bilen på vei til øya for årets første tur sammen med 2 kamerater.. og det er vel ikke noe annet å si enn at trua er helt på topp
  8. Hvor langt ut på hvaler må vi for å finne åpent vann nå? Er det åpent på utsiden av kjøkøy?
  9. Men er det ikke sånn at service verkstedet til simms for europa ligger i oslo? Skulle jo tru det skulle være en smal sak og få litt fortgang da..
  10. Skal du ut på dagen i morra oxo el? Tenkte jeg skulle prøve meg på jeløya muligens i morra..
  11. håper å få se en liten fangstrapport fra hvaler skjærgården i dag ja hvor langt ut på hvaler måtte dere for å finne åpent vann nå?
  12. Det er åpent på jeløya. Dvs fra Reiertangen og ut til stalsberget. Og kanskje på refsnes var og tittet der i stad før jobben, og da lå det tett med slush i hele reiertangen og bortover. så åpent ut akkurat ved stalsberget.. vurderer og ta en tur dit på onsdag hvis det ikke forverrer seg der.
  13. fine bilder Nils. var en tur langs hele kysten fra sarpsborg til dusa. ikke en åpen plass i sikte er det sånn at det er hvaler som er eneste håp om dagen? kunne tenkt meg en tur ut i løpet av uken.
  14. sarping1

    Jeløya

    Tenkte jeg skulle ta ett par turer til uka. På formiddagen. Virkelig på tide etter oppussing i en evighet.. bare å si fra hvis noen flere hadde tenkt seg en tur..
×
×
  • Opprett ny...